Project Manager/ Malmö, Sverige


Vi söker en engagerad och kreativ projektledare som behärskar både traditionell projektledning och agila utvecklingsmetoder.
 

Förutom att du har minst tre års erfarenhet som projektledare så har du även ett andra ben inom M3/Movex, arkitektur, utveckling eller med erfarenhet inom t.ex. kravhantering och/eller testledning. Det vi ser som viktigt är att du kan leda dig själv, att du kan leda/utveckla teamet och att du kan bygga och förvalta relationen med kunden. Våra uppdrag är av skiftande storlek och livet som projektledare på eCraft kräver ett öppet sinne och flexibilitet då vi ofta kör parallella projekt. Vi ser att du är verksamhetsorienterad, pragmatisk, strukturerad, självgående och drivande. Har du industriell erfarenhet är detta ett plus. Har du dessutom förmågan att snabbt kunna sätta dig in i kundernas verksamhet och har ett stort driv är du rätt person för oss.

Är du en positiv, utåtriktad, nyfiken och drivande lagspelare som vill vara med och fortsätta utveckla eCraft verksamhet antigen på kontoret i Malmö? Vänta då inte med att skicka in din ansökan då rekryteringen kommer att ske fortlöpande.

Önskas ytterligare information så ring Jonas Antfolk på 0703-499177.

eCraft är ett privatägt IT-företag grundat 1999. Vår omsättning är över 18 miljoner euro och vi har 180 anställda i Finland och Sverige. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att arbeta smartare genom bättre beslutsfattande och effektivare processer. Vi fokuserar på att leverera användarvänliga IT-lösningar optimerade för våra kunders behov