Kreativ utvecklare med fokus på UI och Design/ Malmö


Du kommer att få ett stort inflytande på all UI-design av våra applikationer, och genom det kommer du att konkret kunna förbättra arbetsdagen för tusentals systemanvändare världen runt.

Modern snygg och användarvänlig grafisk design är något som är en självklarhet för dig och något du känner starkt för. Att vara kreativ i skapandet och vilja imponera på våra kunder med snygga gränssnitt bör vara en passion för dig precis som det är för oss. 

Självklart har du relevant erfarenhet av både design och utveckling, och är van vid agila utvecklingsmetoder. Du har erfarenhet av frontend-frameworks, och har en utbildning inom programvaruutveckling. Våra uppdrag är av skiftande storlek och vardagen på eCraft kräver ett öppet sinne och flexibilitet då vi ofta kör flera parallella projekt.

Är du en positiv, utåtriktad, nyfiken och drivande lagspelare som vill vara med och fortsätta utveckla eCraft-verksamhet på någondera kontoret i Malmö eller Vasa? Vänta då inte med att skicka in din ansökan då rekrytering kommer att ske fortlöpande.

Önskas ytterligare information så ring Jonas Antfolk på +46 (0)703 49 91 77.

eCraft är ett privatägt IT-företag grundat 1999. Vår omsättning är över 18 miljoner euro och vi har 180 anställda i Finland och Sverige. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att arbeta smartare genom bättre beslutsfattande och effektivare processer. Vi fokuserar på att leverera användarvänliga IT-lösningar optimerade för våra kunders behov.