Vuosi päätökseen, mitä kaikkea teimmekään loppuvuonna 2014

2014 saatiin päätökseen ja loppuvuonna jatkoimme hyväksi tavattua linjaa ja saimme järjestettyä vielä kaksi hienoa muistoa jaettavaksi arkeen. Tapahtumissa yhdistyi osaamisen jakaaminen, oppiminen ja yhdessä tekeminen.

Konsulttipäivä IV - Sitä suurta vihreää kaiken alkua etsimässsä maailmalla

Lokakuussa 2014 lähdimme koko porukka Lundiin Ruotsiin tutustumaan päämiehemme QlikTechin tiloihin. Vuoden neljäs konsulttipäivämme alkoi aikaisin lennolla Helsingistä Kööpenhaminaan, josta siirryimme kuljetuksella kohtia Lundia. Päivän aikana meillä oli mahdollisuus kuunnella mielenkiintoisia luentoja sekä pitää workshoppeja QlikTechin eri alojen gurujen kanssa. Päivän jälkeen oli hienoa siirtyä takaisin Kööpenhaminaan, jossa yöpyminen oli järjestetty hieman erilaisemmassa ja viihtyisässä hotellissa. Lisäksi illallinen oli järjestetty viihtyisässä paikassa hyviä viinejä ja ruokia nauttien.

Perjantaina heräsimme rauhassa ja suuntasimme takaisin kohti viikonlopun viettoa. Pettymyksen se "Suuri vihreä sydän" jäi vielä löytymättä. Mutta etsintä jatkuu.... 

Konsulttipäivä V - Pikkujoulut Långvikissa

Vuoden viimeinen konsulttipäivämme, "Pikkujoulut" järjestimme Långvikissa. Konsulttimme oli järjästänyt mahtavan vuoden lopetuksen. Joogaa, hierontoja, kylpemistä, saunaa ja hyvää ruokaa ja juomaa. Voiko päivältä enempää odottaa. Päivän lopettaminen vielä myöhäisellä illallisella ja sitten kohti keskustaa....