eCraft Referrelle erityiskiitos QlikTech:ltä vuodesta 2014

Vuosi 2015 on saatu jo hyvään vauhtiin ja suurelta osin tilinpäätökset kaudelta 2014 tehty. QlikTech on myös avannut vuotensa perinteisellä partnerien yhteisellä avauspotkulla.

Pitkään jatkunut työmme asiakkaiden hyväksi on saanut jälleen huomiota.

  • Olimme jo kolmannen kerran viimeisen neljän vuoden sisään suurin QlikView -kumppani suomessa liikevaihdolla mitattuna.
  • Lisäksi olemme nousseet selkeästi suurimmaksi QlikView -taloksi, mikä antaa entistä paremmat mahdollisuudet investoida henkilöstön kehittämiseen ja uusien palvelukonseptien rakentamiseen ja asiakkaiden palvelemiseen.

Suurimman kumppanin tittelin ohella Referrelle annettiin päämiehen suunnalta erityiskiitokset henkilöstön koulutukseen panostamisesta, merkittävistä investoinneista markkinoinnin saralla sekä venymiskyvystä.

Tarjontamme QlikViewn ja Qlik Sensen kanssa yhdistettynä Adaptiven liiketoiminnan ohjauksen ratkaisuihin sekä osaamiseen raportoinnin, analysoinnin ja ohjaamisen saralta antaa hyvät eväät ponnistaa tulevaisuuteen. Vuoden ensimmäisen kuukauden osalta konsultointimme kasvoi 90% viimeisen vuoden vastaavaan ajankohtaan mennessä.