eCraft Preview- kumppanina testaamassa Microsoftin Managed Services-mallia – Näin hyötyvät palveluntarjoajat ja asiakkaat

img.jpg

Microsoft lanseerasi 6.10.2015 Mannheimissa järjestettävässä Directions EMEA -tilaisuudessa uuden Managed Services -konseptin, joka tuo Microsoft Dynamics NAV:n Microsoftin hallinnoimaan pilveen. Aiemmin Microsoft-kumppanit ovat itse joutuneet hankkimaan vaadittavan infran pilvipohjaisiin Dynamics NAV-käyttöönottoihin vaikkakin se olisi sijainnut Azuressa. Uusi Managed Services -malli mahdollistaa multitenanttien SaaS-palvelujen rakentamisen Microsoft Dynamics NAV:n päälle. Palvelu toimii pilvessä Microsoft Azuressa.

Olimme paikan päällä mukana Microsoftin Preview-kumppanina jakamassa omia kokemuksiamme pitkin syksyä tekemämme testauksen perusteella.

eCraft esillä yhtenä Microsoftin 16 Preview-kumppanista maailmassa Directions EMEA -tilaisuudessa. eCraft on ainut suomalainen ja eräs harvoista Preview-ohjelmassa olevista eurooppalaisista kumppaneista.
eCraft esillä yhtenä Microsoftin 16 Preview-kumppanista maailmassa Directions EMEA -tilaisuudessa. eCraft on ainut suomalainen ja eräs harvoista Preview-ohjelmassa olevista eurooppalaisista kumppaneista.

 eCraft valittiin kesällä 2015 Microsoftin eksklusiiviseen Preview-kumppaniohjelmaan testaamaan ja arvioimaan uutta palvelua jo ennen tämän päivän virallisesta lanseerausta. Tässä arviomme uuden Managed Services -mallin tuomista hyödyistä:

  • Infraylläpito katoaa uutta pilvipohjaista Dynamics NAV-ratkaisua toimittavilta kumppaneilta. Kustannussäästöt hyödyttävät asiakkaita, sillä palveluntoimittajat pystyvät nyt ajamaan hintoja alas.
  • Kumppaneille uusi palvelumalli tuo myös lisää selkeyttä hinnoitteluun. Aiemmin ERP:n pilveen asentamisen kustannuksia ei ole voitu ennakoida vedenpitävästi. Nyt pilvioptimoitu lisensointi ja laskutus tekee käyttöönotosta ja siihen liittyvästä hinnoittelusta helppoa ja yksinkertaista. Myös asiakas hyötyy, sillä hinnoittelusta tulee aiempaa läpinäkyvämpää.
  • Multitenantti järjestelmä on nopeampi ottaa käyttöön, sillä sitä ei voida räätälöidä yhtä vahvasti. Markkina siirtyy siis vahvasti kohti esikonfiguroituja järjestelmiä, jotka on helppo ja nopea ottaa käyttöön.  
  • Asiakkaalle siirtyminen Microsoftin pilveen tuo 24/7-tuen ja monitoroinnin, jolloin ratkaisun suorituskyky on turvattu. Microsoft takaa asiakkaille 99,9 % palvelutason eli käytännössä uusi Microsoft Dynamics NAV 2016 toimii takuuvarmasti aina.

” Lanseeraus on vahva merkki siitä, mihin suuntaan markkina toiminnanohjausjärjestelmien osalta on menossa, joskin olemme itse olleet tällä suunnalla jo useamman vuoden. eCraft GO-ratkaisumme on loistava esimerkki esimääritellystä järjestelmästä, jonka asiakas saa käyttöönsä muutamassa viikossa kuukausien sijaan. Otamme kuitenkin tämän lanseeraukseen innolla vastaan merkkinä siitä, että kehityssuuntamme on täysin oikea. ”

, kertoo eCraftin toimitusjohtaja Ville Hemmilä.

Mikäli kaipaat apua siirtymävaiheessa uuteen Microsoft Dynamics NAV 2016-järjestelmään, asiaantuntijatiimimme auttavat sinua mielellään.

eCraft Go

ERP-palvelut