eCraft Referre palkittiin Pohjoismaisella tasolla

/ Rami Jahkonen

Aiemmin tänä vuonna Qlik julkaisi Pohjoismaiden ja Baltian -alueella kumppaneilleen kilpailun, joka perustui kolmeen osa-alueeseen; oppia, markkinoida ja myydä Qlik Senseä. Kilpailussa korostettiin erityisesti myymisen sisältöä, myyntimateriaaleja sekä käytettyjä myynnin menetelmiä.

eCraft Referre palkittiin myyntikategorian kilpalun voittajana koko Pohjoismaiden ja Baltian alueella ja sai huomionosoituksen QlikTechiltä.

"Congratulations to the Score with Qlik Sense Q3 winning partner organization eCraft Referre for helping their customers make stunning data discoveries with Qlik Sense.“

Kiitos jälleen kerran kaikille asiakkaille, tiimillemme sekä yhteistyökumppaneille. Maininta on jatkoa siitä pitkäjänteisestä työstä, jonka olemme tehneet tavastamme nostaa liiketoimintaymmärrys ja aito konsultoiva ote tärkeimmiksi asioiksi työssämme asiakkaidemme hyväksi. Kaiken tekemisemme tulee pohjautua hallittuun tiedolla johtamiseen.

Voit lukea lisää kuulumisia kuluneesta vuodesta tästä.

Tästä on hyvä siirtyä pikkuhiljaa joulun viettoon ja kääntää katsetta kohti vuotta 2016!

Rami Jahkonen, Partner