Vuoden startti ravintolakierroksella Helsingissä

/ Rami Jahkonen

Vuosi 2015 polkaistiin virallisesti käyntiin pitämällä päivän koulutustilaisuus Kokkikoulu Espalla. Ravintola tarjosi inspiroivan ympäristön sekä maukkaan lounaan.

Päivän aikana käytiin läpi miten 2014 meni ja mitä kaikkea 2015 tuo tullessaan.

Lisäksi kävimme läpi tehtyjä asiakascasejamme ja pyrittiin jakamaan osaamista ja oppeja mahdollisimman laajasti. Päivän aikana konsulttimme olivat myös valmistelleet erilaisia koulutuskokonaisuuksia, joiden avulla edelleen koulutettiin toisiamme ristiin. Mahtavaa olla töissä näin sitoutuneessa ja innostuneessa työporukassa.

Virallisen osuuden jälkeen siirryimme syömään Tony's Deliin, joka jatkoi aamupäivällä alkanutta hyvää linjaa maukkaiden ruokien tiimoilta. Kiitokset päivästä myös asiakkaallemme Ravintolakolmiolle, jonka avulla järjestimme kivat puitteen päivällemme (www.ravintolakolmio.fi). Yhteistyössä on voimaa ja tätä korostamme myös päivittäisessä tekemisessämme asiakkaiden parissa.