Referrellä erinomainen vuosi 2014

/ Jari Laakkonen

Vuosi 2014 oli meille voimakkaan kasvun aikaa.

Panostimme merkittävästi sekä uusien asiakkaiden hankintaan että Adaptive Insights -ohjelmiston tuomiseen voimakaasti Suomeen. Onnistuimme molemmissa, mutta mikä tärkeintä, jatkoimme vahvasti vanhojen asiakkaidemme kanssa heidän liiketoiminnan seuraamisen ja tukemisen parantamisessa.

Kiitos sekä asiakkaillemme että konsulteillemme onnistuneesta vuodesta 2014. Vuonna 2015 jatkamme hyväksi havaitulla tiellä ja tavoitteella: kaksinkertaistamme kokomme!

Tavoitteemme ei ole naivi, vaan sisältää ajatuksen jatkuvasta parantamisesta ja kehittämisestä. Joka päivä meidän pitää löytää uusia asioita ja ideoita joita viedä eteenpäin asiakkaidemme, sekä nykyisten että tulevien, kanssa.

Olemme kolmessa vuodessa nelinkertaistaneet kokomme. Seuraavan kolmen vuoden aikana ainakin kaksinkertaistaimme sen taas.

Mahtavaa olla rakentamassa kasvua yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Jari Laakkonen, Managing Partner