Konsulttipäivän huumaa Himoksella

/ Rami Jahkonen

eCraft Referren BI-tiimin perinteiset konsulttipäivät järjestettiin tänä keväänä suurten järvien ja mahtavien metsien maisemissa Keski-Suomessa, missä konsultit pääsivät viettämään vapaamuotoista yhteistä aikaa toimiston ja työn tohinoiden ulkopuolella. Huhtikuisen työviikon päätteeksi työporukka suuntasi kohti Jämsää ja Himoksen lempeitä kumpumaisemia. Yhteiskuljetus varattuun majoituspaikkaan starttasi heti perjantaiaamusta ja perille saapumisen jälkeen ohjelmaan kuului mukavaa yhteistä tekemistä ja saunomista mökillä. Viralliset osuudet haluttiin näillä konsulttipäivillä pitää minimissä, sillä päivän tärkein tarkoitus oli ottaa rennosti ja pitää hauskaa.

Vaikka Himoksen laskettelukausi läheni jo loppuaan, suuntasivat osa porukasta rinteisiin loppujen lähtiessä mönkijöiden kanssa kiertämään samaisia kumpuja. Illallinen nautittiin pitkän pöydän ääressä ravintola Patapirtissä historiallisessa Uusi-Yijälän tilalla, jonka sanotaan olevan ukkosen jumala Aijan pojan erityissuojeluksessa. Loimuava takkatuli ja savulta tuoksuva tupa toivat iltaan erityistä tunnelmaa ja vanhan ajan Suomi-romantiikkaa.

Konsultit valmiina hurjasteluun Himoksen maastossa
Konsultit valmiina hurjasteluun Himoksen maastossa

Mikään illanvietto ei ole kuitenkaan mitään ilman jatkoja ja konsulttipäivien illan kruunasikin suomirokin legenda, Popeda, joka veti keikan lähes loppuun myydyllä Himos Areenalla. ”Kaljaa koneseen ja Ukkometsoon!” raikasi yhteen ääneen Popedan kajauttaessa ilmoille rakkaimpia klassikkokappaleita ja ilta taputeltiin huolettomissa tunnelmissa.

Anu ja Henriikka kokeilemassa kuinka monta konsulttia arkkuun mahtuu
Anu ja Henriikka kokeilemassa kuinka monta konsulttia arkkuun mahtuu