eCraft Referrelle vähittäiskaupan ja palveluliiketoiminnan Expert –status ensimmäisenä suomessa

eCraft Referrelle vähittäiskaupan ja palveluliiketoiminnan Expert -status ensimmäisenä Suomessa

QlikTech on myöntänyt eCraft Referrelle ensimmäisenä ja ainoana Suomessa Expert -statuksen. Maininnan arvoa nostaa se, että koko pohjoismaissa ja Baltiassa vastaavan statuksen on saanut aiemmin vain yksi kumppani ja koko Euroopassa reilut 10 kumppania. Maailmanlaajuisesti Expert -partnereita on 19.

 Referren saama status koskee erityisosaamista palveluliiketoiminnan ja vähittäiskaupan toimialoilta.

Status on osoitus kumppanin erityisestä kyvykkyydestä kyseiseen toimialaan liittyen. Tämä koskee syvää liiketoiminnan osaamista ja ymmärtämistä, osoitusta kyvykkyydestä toimialaspesifien ratkaisujen rakentamisesta sekä lähdejärjestelmien tuntemusta.

Konsultoinnista vastaavan partnerin Rami Jahkosen mukaan statuksella on merkitystä ja se on osoitus pitkäjänteisestä toiminnasta osaamisen kehittämisessä: "Statuksen ansiosta meillä on esimerkiksi jatkossa mahdollisuus päästä käsiksi sellaisiin globaaleihin toimialamateriaaleihin, joka ilman tätä ei ole mahdollista. Se antaa edelleen mahdollisuuden syventää osaamista. Lisäksi olemme statuksen myötä päämiehen preferoitu ykköskumppani kyseisen toimialan osalta"

Lisätietoja antaa

Jari Laakkonen, Managing Partner, 050-592 2772, jari.laakkonen@ecraft.com

Rami Jahkonen, Partner, 050-464 4088, rami.jahkonen@ecraft,com