eCraftille Adaptive Insights Platinum -status

eCraft on saavuttanut Adaptive Insightsin korkeimman Platinum statuksen. Tämä on osoitus eCraftin menestyksekkäästä työstä Adaptiven tuoteperheen kanssa Suomen markkinassa.

eCraft on edustanut Adaptivea vuodesta 2013 lähtien. Jo tässä suhteellisen lyhyessä ajassa eCraft ja Adaptive ovat kasvattaneet tietoisuutta ja kiinnostusta erittäin paljon. Tämä on osoitusta siitä, että yritykset ovat halukkaita ajattelemaan suunnittelua ja raportointiprosessia uudella tavalla - käyttäjäystävällisesti ja intuitiivisesti.

Adaptiven tuoteperhe tukee eCraftin visiota siitä, että energiaa käytetään prosessin uudistamiseen ja liiketoiminnan tukeen eikä vain teknisen ympäristön pystyttämiseen. Lisäksi mielestämmme asiakkaiden on halutessaan kyettävä itse hallinnoimaan ympäristöään ja juuri tähän Adaptive antaa mahdollisuuden.