Tiimimme Midnight Runissa

Kaikki ovat vielä hyvillä mielin ennen urakkaa
Kaikki ovat vielä hyvillä mielin ennen urakkaa

”Miten sitä ei ole tähän ikään mennessä oppinut prosessoimaan kuulemaansa kunnolla, vaan menee aina viittaamatta kaikkeen mukaan. Siis mähän en oo koskaan pitänyt lenkkeilystä...”

kirjoitti Henriikka facebook sivuillaan tuntemuksistaan elokuun isoimpaan jouksutapahtumaan, Midnight Run:iin, liittyen. Tässä vaiheessa tunnelmat olivat kuitenkin ennemminkin helpottuneet, sillä juoksu oli jo takanapäin ja Midnight run:in maaliviiva oli ylitetty kunnialla.

eCraft Referren halukkaat tiimiläiset osallistuivat tänä vuonna toista kertaa Helsingissä pidettävään Midnight Run:iin. Haaste 10km jouksuun osallistumisesta tehtiin jo toukokuussa ja kesän ajan lounaskeskustelut pyörivätkin monesti sen ympärillä, onko käyty lenkillä, kuinka pitkällä, millä ajalla ja millä tuntemuksilla. Vaikka juokseminen ei ollutkaan kaikille se kaikkein mieleisin urheilumuoto, motivoi edessä oleva urakka ainakin muutamaan ylimääräiseen urheilusuoritukseen kesän aikana terassilla istumisen vastapainoksi.

Kaikki osallistuneet pääsivät kuitenkin maaliin asti yhtenä kappaleena, mitä voi pitää tavoitteen saavuttamisena. Henriikkakin innostui juoksemisesta sen verran, että esitti jo seuraavan vuoden haasteen. Muutama muukin on jo saatu huijattua puolimaratoniin mukaan. Onneksi ensi toukokuuhun on vielä monta kuukautta.

HCR.png