eCraft Referrestä Adaptive Insights Partner of Excellence 2015

eCraft Referren laadukas ja menestyksekäs työ pilvipohjaisen liiketoiminnan suunnittelusovelluksen Adaptive Insightsin parissa huomioitiin Adaptiven globaalissa Partner Summitissa San Diegossa 28.1.2015.

Referre vastaanotti vuoden 2015 Partner of Excellence tunnustuksen, jonka perusteena olivat vahva asema Suomen CPM markkinassa sekä  menestyksekkäästi toteutetut projektit.  

partner-of-excellence.jpg

Tunnustus sekä Adaptive Insightsin vahva globaali kasvu vahvistavat edelleen luottamusta siitä, että valitsemamme suunta pilvipohjaisen suunnitteluratkaisun parissa on oikea ja suunnittelumallien toteutusten kautta voimme tehdä asiakkaidemme liiketoiminnan suunnittelusta ja budjetoinnista helpompaa ja tehokkaampaa.

Tunnustus kuuluu yhtä lailla mahtaville asiakkaillemme, jotka ovat avoimesti lähteneet muuttamaan syvälle juurtuneita suunnitteluprosessejaan ja siirtäneet suunnittelunsa ennakkoluulottomasti pilveen rakentaen yhteistyössä kanssamme uudenlaisen, modernin suunnitteluympäristön.

Partner Summitin jälkeen on aika asettaa pokaali takan reunalle pölyttymään ja alettava tehdä vuodesta 2016 edellistäkin parempi.  Mukaan mahtuu vielä. Tervetuloa!