Adaptive Insights 2016.2 yhdistää visuaalisuuden suunnitteluun

Adaptiven vuoden toinen päivitys eli versio 2016.2 tuli kaikkien Adaptive-asiakkaiden käyttöön viime viikonlopun aikana. Päivitys toi merkittäviä ja innovatiivisia parannuksia visualisoinnin hyödyntämiseen suunnittelun tukena. Uudet visualisointiominaisuudet hyödyntävät Adaptive Discoveryn ominaisuuksia ja vaativat Discovery-lisenssin.

Suunnittelussa on nyt mahdollista ottaa lukutaulukon rinnalle ns. sparkline eli rivikohtainen minikuvaaja, josta trendi näkyy selkeässä visuaalisessa muodossa. Lisäksi halutun kuvaajan voi klikata auki suuremmaksi, jonka jälkeen muutoksia suunnitelmaan voi tehdä suoraan graafin arvopisteitä hiirellä vetämällä. Tämän visuaalisemmaksi budjetointia on jo vaikea tehdä.   

Käyttäjä voi myös milloin tahansa tehdä visualisoinnin haluamastaan suunnittelutaulukon osasta maalaamalla halutun alueen ja klikkaamalla visualisointipainiketta.

Listaus kaikista päivityksessä 2016.2 julkaistuista ominaisuuksista löytyy linkistä:
http://www.adaptiveinsights.com/adaptive-suite-20162-release-resources