eCraft panostaa voimakkaasti kenttätyön, huoltopalveluliiketoiminnan ja kunnossapito-organisaatioiden asiakaskuntaan

eCraftin-kenttäpalvelut

eCraft perustaa liiketoiminnan tuotteistamaan kenttätyön, huoltopalveluliiketoiminnan ja kunnossapito-organisaatioiden asiakaskuntaan suunnattuja toiminnanohjausratkaisuja. Samalla lanseerattava eCraft GO Services -ratkaisu pohjautuu Microsoft-teknologiaan. Tuotteistetut, nopeasti käyttöönotettavat ja palveluna toimitettavat ratkaisut auttavat yrityksiä hyödyntämään mobiilin työn mahdollisuuksia liiketoiminnan tehostamisessa sekä tuottavuuden ja asiakaspalvelutason nostamisessa.      

                         

Valmis ratkaisu on nopea ottaa käyttöön
 

GO Services on valmis skaalautuva kokonaisratkaisu pk-yritysten ja suurten organisaatioiden kenttätyön, huoltopalvelun ja kunnossapidon tarpeisiin. Uusi ratkaisu yhdistää ensimmäistä kertaa globaalisti käytössä olevan teknologian, laajat yhteensopivat toiminnallisuudet: mm. asiakkaiden, kohteiden, sopimusten, asiakaspalvelun, töiden- ja resurssienhallinnan sekä reittien optimoinnin osalta.

Haluttujen toiminnallisuuksien lisäksi käyttöliittymät ja toiminnan seurannan mittarit ovat visuaalisia ja helppokäyttöisiä sekä käytettävissä alustariippumattomasti ja mobiilisti. Ratkaisu on otettavissa käyttöön valmiina pilvipalveluna ilman mittavaa käyttöönottoprojektia ja räätälöintiä. eCraftilla on useiden vuosien kokemus niin Suomessa kuin kansainvälisesti kenttätyön ja huoltopalveluliiketoiminnan ratkaisuiden suunnittelusta ja tuottamisesta niin ERP- kuin CRM-järjestelmiin liittyen. Yrityksen asiakkaisiin lukeutuvat muun muassa Cargotec, Huurre, Niemi Palvelut sekä Vaasan.

”Keskitymme jatkossa entistä vahvemmin tuotteistamaan helposti käyttöönotettavia ja asiakkaidemme liiketoimintaa digitaalisesti kehittäviä ratkaisuja. PK-yrityksille suunnattu GO-palvelumme on tästä loistava esimerkki. Nyt laajennamme kokonaisuutta kattamaan myös kenttä- , huoltopalveluliiketoiminnan ja kunnossapidon ohjauksen asiakaskunnan. Ratkaisukokonaisuudessa yhdistyvät kaikki ydinosaamisalueemme: Vahva palvelukonseptointikyky ja ymmärrys asiakkaidemme liiketoiminnasta sekä kykymme luoda käytettäviä toiminnanohjausjärjestelmiä”, kertoo eCraftin toimitusjohtaja Ville Hemmilä.

Matti Saastamoinen on nimitetty eCraftin Kenttäpalveluliiketoiminnan vetäjäksi. 

Matti Saastamoinen on nimitetty eCraftin Kenttäpalveluliiketoiminnan vetäjäksi. 

Laaja toimialaosaaminen kenttäpalveluista vakuuttaa
 

Microsoftin Business Solutions -yksikön johtaja Mika Aromaa toteaa, että Microsoft panostaa nyt suuresti kenttäpalveluliiketoimintaan. ”Yhdellä ja samalla ratkaisulla tulee pystyä hoitamaan koko kenttäpalveluiden prosessi aina myynnistä ja asiakkuudenhallinnasta mobiilin kenttätyön työtehtävien, reittien ja resursoinnin optimointiin. eCraft on tuotteistanut tälle alueelle asiakaslähtöisen kokonaisratkaisun, jossa huomioidaan myös huollon ja kunnossapidon organisaatioiden vaativat tarpeet”, kertoo Aromaa. 
 

Uusia nimityksiä
 

eCraftin palveluliiketoiminnan vetäjäksi on nimitetty Matti Saastamoinen, jolla on laaja kokemus kenttä- , huoltotyön ja  kunnossapidon sovellusliiketoiminnasta muun muassa Solteqilta ja MainIoT Softwarelta.  ”Kenttätyön sekä huolto- ja kunnossapitopalveluliiketoiminnan merkitys yritysten toiminnassa kasvaa jatkuvasti. Uudella palveluliiketoiminnalla tarjotaan ainutlaatuinen konsepti yrityksille niin Suomessa kuin ulkomailla. Tavoittelemme merkittävää usean miljoonan euron bisnestä niin Suomesta kuin kansainvälisesti tulevien vuosien aikana”, toteaa liiketoiminnan vetäjä Matti Saastamoinen.
 

Tutustu eCraftin kenttätyön palveluihin: http://www.ecraft.com/fin/kenttatyo/


Lisätietoja:
 

Ville Hemmilä, CEO, eCraft, p.0400 695 345, ville.hemmila(at)ecraft.com

Matti Saastamoinen, Head of Service Software Business, eCraft, p. 040 844 4562, matti.saastamoinen(at)ecraft.com

Mika Aromaa, Microsoft Business Solutions -yksikön johtaja, p. 050 592 8556, mika.aromaa(at)microsoft.com