Adaptive Insights 2017.1 parantaa käytettävyyttä ja hallittavuutta

Adaptiven vuoden 2017 ensimmäinen päivitys julkaistiin kaikille käyttäjille viikonlopun aikana. Parannuksia saatiin sekä suunnitteluprosessin hallintaan että pääkäyttöön. Lisäksi pääkäyttäjän mahdollisuuksia yhä monipuolisempaan mallinnuksen on lisätty.

Suunnittelumallin automaattiseen dokumentointiin on nyt käytettävissä visuaalinen Model Overview -toiminnallisuus, josta mallin rakenne selviää yhdellä silmäyksellä. Näkymästä voidaan kätevästi porautua esim. komponenttien välisiin linkkeihin ja nähdä yhteys tilitasolla.

 

Adaptive Insights 2017.1

 

Process Tracker –toiminnallisuus laajentui siten että käyttäjille voidaan tehdä vaiheittainen suunniteluprosessin tehtävälistaus, jossa on linkit suoraan oikeille syöttösivuille. Tällä tavoin prosessin hallinnasta voidaan tehdä entistä pidemmälle ohjattua.

Pääkäyttäjien työtä helpottamaan löytyy nyt toiminnallisuudet rakennetietojen massapäivitykselle, tehokkaampi kaavaeditori ja uusia funktioita, suurien rakenteiden helpompi hallinta sekä konsernilaskennassa muistioiden Excel-import mahdollisuus.

Samassa päivityksessä myös visualisointityökalu Adaptive Discovery uudistui täysin uudella responsiivisella käyttöliittymällä, joka mahdollistaa mobiilin käytön millä tahansa päätelaitteella. Discoveryn uusi käyttöliittymäuudistus kattaa myös editorin, mikä tekee visuaalisten analysointi- ja raportointinäkymien rakentamisesta entistä helpompaa.