Paperinkeräys-konserni rakentaa tulevaisuuttaan eCraftin toimittaman Dynamics 365 -ratkaisun tukemana

Paperinkeräys etsi uutta toiminnanohjausratkaisua tukemaan sekä nykyistä että tulevaa liiketoimintaansa joustavalla alustalla. eCraftin tapa toimittaa ja rakentaa ratkaisu asiakkaan tarpeisiin vakuutti Paperinkeräykseen, ja yritys valitsi eCraftin toimittaman Dynamics 365 -ratkaisun toiminnanohjausjärjestelmäkseen. Uudelta ratkaisulta odotetaan etenkin skaalautuvuutta sekä muuntautuvuutta: Ratkaisun tulee tukea niin nykyistä kuin uutta liiketoimintaa sekä mahdollistaa uudenlaisen liiketoiminnan kasvu.
 

eCraft toimittaa kokonaisratkaisun kaikkiin liiketoimintaprosesseihin
 

Paperinkeräyksen liiketoimintaa tukemaan valittiin Microsoft Dynamics 365 -kokonaisratkaisu ja toimittajaksi eCraft. Ratkaisu koostuu Microsoft Dynamics 365 -järjestelmän Sales, Customer Service, Field Service ja Dynamics Finance and Operations -toiminnallisuuksista. Toimitettava ratkaisu tukee Paperinkeräyksen myyntiä, sopimusten hallinnointia, resurssien ohjausta, varastonhallintaa, mobiiliseurantaa, laskutusta ja asiakkuuksia. Kun yrityksen toiminnot tuodaan jatkossa yhden kokonaisratkaisun alle, saavutetaan tehokkuushyötyjä ja yrityksen toiminnasta tulee myös aiempaa läpinäkyvämpää ja reaaliaikaisesti seurattavaa. Päätöksenteko on helpompaa, kun kaikki yrityksen data sijaitsee samassa paikassa. Käyttäjiä kokonaisuudella tulee olemaan useita satoja, kun Paperinkeräyksen oman henkilöstön lisäksi myös strategiset yhteistyökumppanit hyödyntävät järjestelmää.

”Kävimme laajasti läpi markkinoilla tarjolla olevat toiminnanohjauksen valmisratkaisut, mutta mikään niistä ei tukenut halutulla tavalla sekä nykyistä liiketoimintaamme että mahdollistanut uusien liiketoimintamallien käyttöönottoa. eCraftin kokonaisratkaisu vakuutti meidät”, vahvistaa Paperinkeräys-konsernin ICT-päällikkö Olli Kaure.

eCraft on erilainen D365 -toimittaja. Yhdistämme D365 -kokonaisuuden osaamisemme ja sovelluskehitysosaamisemme tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa ja mahdollistamaan heidän kilpailuetua markkinoilla. Paperinkeräyksen kanssa aloitettu kumppanuus on tästä erinomainen esimerkki”, kertoo eCraftin perustajaosakas Thomas Lönnquist.

 

Paperinkeräys Oy on innovatiivisia kierrätys-, ympäristö- ja tietoturvapalveluita tarjoava yritys. Liiketoimintamme tavoitteena on ehkäistä jätteen syntymistä ja edistää kierrättämistä sekä materiaalien uusiokäyttöä etsimällä jatkuvasti uusia asiakaslähtöisiä, innovatiivisia ratkaisuja. Omistajiamme ovat metsäteollisuuden suuret kansainväliset toimijat, jotka ovat pysyneet pitkälti samoina koko 73-vuotisen historiamme ajan. Paperinkeräys konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 76 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 230. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.paperinkerays.fi

eCraft Oy Ab on IT- ja konsultointointipalveluihin keskittynyt yritys, joka toimii Espoossa, Vaasassa ja Malmössä. eCraftilla työskentelee yli 160 ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet ERP, CRM- ja BI-liiketoimintaan sekä sovelluskehitykseen ja infrapalveluihin. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 16 miljoonaa euroa. 

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Thomas Lönnquist, Co-Founder
eCraft Oy Ab
Puh: 0400 417 855

Olli Kaure, ICT-päällikkö
Paperinkeräys Oy
Puh: 09 228 191