Mipro ja eCraft aloittivat yhteistyön

Mipro


Mipro ja eCraft ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jossa sovitaan jo käytössä olevan Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmän uusimisesta.
 

Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Mipron järjestelmiä käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa.

Mipron kotipaikka on Mikkeli ja sillä on toimipisteet myös Espoossa ja Oulussa. Kasvava ja vakavarainen yritys toimii globaaleilla markkinoilla, muun muassa Itä- Euroopassa.

eCraft toimittaa Miprolle Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmän uusimman version pilvipalveluna. Ensimmäisessä vaiheessa vanha versio korvataan uudella versiolla samalla käytön laajuudella. Toisessa vaiheessa NAVin käyttöä laajennetaan mm. huollon toiminnallisuudella. Version vaihdossa keskitytään hyödyntämään NAVin ominaisuuksia entistä paremmin. Samalla liiketoimintatoimintaprosesseja yksinkertaistetaan ja selkeytetään.

Mipro keskusteli keväällä usean NAV –toimittajan kanssa. ”Päädyimme eCraftiin. Heillä on halu kehittää järjestelmän lisäksi meidän toimintaamme yhteistyössä ja halu huolehtia asiakkuudesta. He pääsivät nopeasti kiinni siihen, mitä me teemme ja miksi sekä mihin olemme menossa. Keskustelu sujui hyvin kaikilla eri organisaation tasoilla”,  sanoo Mipron tietohallintoasiantuntija Matti Laine.

Meille Mipro on ihanteellinen yhteistyökumppani. He ovat hyvin kehitys- ja kasvuhakuisia. Kehitämme nyt yhdessä heidän toimintaansa niin, että se mahdollistaa voimakkaan kasvun jatkossakin. Yhteistyömme on alkanut erittäin hyvin”, toteaa eCraftin Partner Matti Tuominen.
 

Lisätiedot:
 

Matti Tuominen
Partner, eCraft Oy Ab
matti.tuominen@ecraft.com
044 051 0519