Haaga-Helia ja eCraft solmivat partnerisopimuksen

Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko ja eCraftin toimitusjohtaja Ville Hemmilä partnerisopimuksen allekirjoitustilaisuudessa Haaga-Helian Pasilan kampuksella. 

Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko ja eCraftin toimitusjohtaja Ville Hemmilä partnerisopimuksen allekirjoitustilaisuudessa Haaga-Helian Pasilan kampuksella. 

 

Ammattikorkeakoulu Haaga-Helia ja eCraft solmivat 20.12.2017 partnerisopimuksen, jonka tarkoituksena on tiivistää ammattikorkeakoulun ja eCraftin välistä yhteistyötä. eCraft sai samalla Haaga-Helian Pasilan kampukselta oman nimikkotilan, jonka avajaisia tullaan viettämään alkuvuodesta 2018.  

Yhteistyösopimuksen solmivat Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko ja eCraftin toimitusjohtaja Ville Hemmilä. Tilaisuudessa olivat läsnä myös eCraftin markkinoinnista vastaava Maria Heimonen, ammattikorkeakoulu- ja yliopistoyhteistyöstä vastaava Sanni Koskenkorva sekä Haaga-Helian asiakkuuspäällikkö Timo Lampikoski ja yhteistyön partnerimanageri, liiketalouden lehtori Jussi Hanni. Yhteistyöstä odotetaan erittäin tiivistä ja suunnitteilla onkin jo eCraftin uuden nimikkotilan avajaisjuhlat, Duunit.net -rekrymessuihin osallistuminen 14.2.2018 sekä yhteistyötä kurssisisältöihin liittyen. 

"Meidän tavoitteenamme on tarjota Haaga-Helian opiskelijoille konkreettinen väylä työelämään työharjoitteluiden ja vakinaisten uramahdollisuuksien kautta sekä olla mukana kehittämässä tulevaa opetustarjoamaa. Meillä on tällä hetkellä töissä useita Haaga-Heliasta valmistuneita opiskelijoita, ja uskon, että voimme tulevaisuudessa tarjota mielenkiintoisia uramahdollisuuksia lukuisille Haaga-Helian opiskelijoille. Olemme tästä yhteistyöstä todella innoissamme", kertoo eCraftin toimitusjohtaja Ville Hemmilä

Haaga-Helian tiedotteen yhteistyöstä löydät täältä.