Logistiikkayhtiö Assistor valitsi eCraftin toiminnanohjaus- ja asiakkuudenhallintakumppanikseen

Assistorin ja eCraftin yhteistyö on lähtenyt hyvässä hengessä käyntiin. Asiantuntijat kummaltakin puolelta muodostavat parin hengen minitiimejä, jotka vastaavat tietyn osa-alueen toteutuksesta. Raja asiakkaan ja toimittajan välillä hämärtyy, kun töitä paiskitaan yhdessä päivästä päivään.

Assistorin ja eCraftin yhteistyö on lähtenyt hyvässä hengessä käyntiin. Asiantuntijat kummaltakin puolelta muodostavat parin hengen minitiimejä, jotka vastaavat tietyn osa-alueen toteutuksesta. Raja asiakkaan ja toimittajan välillä hämärtyy, kun töitä paiskitaan yhdessä päivästä päivään.

 

Assistor Oy Ab ja eCraft Etima Oy ovat solmineet sopimuksen Assistorin toiminnanohjaus- ja asiakkuudenhallintajärjestelmien uudistamisesta. Nyt toteutettava kokonaisuus on yksi ensimmäisistä Microsoft Dynamics 365 Operations-, Sales- ja Field Service -toteutuksista Euroopassa.

 

”Meillä oli tarve uudistaa toiminnanohjauksemme vastaamaan Assistorin strategian mukaisia tavoitteita toiminnan tehostamisessa ja kehittämisessä. Haluamme asettaa asiakkaamme kaiken tekemisemme ytimeen, joten edellytimme hankittavalta ratkaisulta ehdotonta asiakaskeskeisyyttä. Koko toimitusketju suunnitellaan asiakkaan näkökulmasta niin, että prosessin jokaisessa vaiheessa pystymme tuottamaan reaaliaikaista tietoa asiakkaillemme heidän ajoneuvoistaan", toteaa Assistor Oy Ab:n tietohallintopäällikkö Aki Karppinen.
 

Pilvipohjaisella kokonaisratkaisulla ohjataan koko Assistorin toimitusketjua läpinäkyvästi ja tehokkaasti toimitusketjun alkupäästä tehtaalta aina loppuasiakkaalle asti. Ratkaisun avulla Assistor pyrkii vastaamaan auto-alan digitalisoitumisen haasteisiin tuomalla enemmän läpinäkyvyyttä toimitusketjuunsa sekä palvelemalla asiakkaitaan oikealla- ja reaaliaikaisella tiedolla.

"Uskomme pystyvämme palvelemaan asiakkaitamme jatkossa paremmin ja nopeammin virtaviivaistamalla toimitusprosessia sekä parantamalla asiakaspalveluketjun läpinäkyvyyttä. Päädyimme valitsemaan eCraftin kumppaniksemme, sillä pyrimme kaikessa toiminnassamme edelläkävijyyteen ja etsimme eCraftin kaltaista innovatiivista kumppania, jonka kanssa viedä liiketoimintaamme eteenpäin. Lisäksi Microsoft Dynamics 365 vakuutti meidät uudenlaisena teknologia-alustana”, kertoo  Karppinen.

 

Assistor Oy Ab vastaa yli 20 automerkin maahantuontilogistiikasta ja toi vuonna 2015 Suomeen 81 000 uutta autoa. 

Assistor Oy Ab vastaa yli 20 automerkin maahantuontilogistiikasta ja toi vuonna 2015 Suomeen 81 000 uutta autoa. 

 

Assistor Oy Ab on ajoneuvojen, varaosien, ja materiaalien toimitusketjun toteuttamiseen ja hallintaan keskittyvä logistiikkayhtiö. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 30,3 miljoonaa euroa ja yritys työllistää noin 210 henkilöä.
 

eCraft Etima Oy on osa IT- ja konsultointointipalveluihin keskittynyttä eCraft Oy Ab -konsernia, joka toimii Espoossa, Vaasassa ja Malmössä. eCraftilla työskentelee yli 160 ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet ERP, CRM- ja BI-liiketoimintaan sekä sovelluskehitykseen ja infrapalveluihin. Yrityksen liikevaihto vuonna 2015 oli noin 15 miljoonaa.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Ville Hemmilä, toimitusjohtaja
eCraft Oy Ab
Puh. 0400 695 345
 

Aki Karppinen, tietohallintopäällikkö
Assistor Oy Ab
Puh. 040 701 4965