Fastems palkittiin Adaptiven Torchie Awardilla innovatiivisesta ratkaisustaan

Fastems toteuttaa nykyaikaista suorituskyvyn johtamista Adaptive Insightsin avulla, ja yritys oli tänä vuonna Adaptive Torchie Awards -voittajien joukossa. Torchie -palkinnon voittajat ovat alansa uudistajia jotka käyttävät Adaptive Insightsia strategisesti parantaakseen organisaationsa menestymistä. Fastemsin Group Business Controller Ville Purhonen oli mukana Adaptive Live tapahtuman juhlatunnelmissa San Franciscossa kesäkuun alussa, ja vastaanotti palkinnon Adaptiven perustajalta Robert S Hull:lta. 

"Arvostamme asiakassuhteitamme ja olemme ylpeitä että voimme mahdollistaa heidän menestystä", sanoo Adaptive Insightsin perustaja ja puheenjohtaja Robert S. Hull. "Siksi on etuoikeus meille palkita asiakkaita, jotka muuttavat organisaatiotaan CPM-ohjelmiston avulla. Nämä asiakkaat ovat toteuttaneet Adaptive Insights -ratkaisua täsmälleen sillä tavalla kun sitä on tarkoitettu. Ne eivät muuta pelkästään budjetointia, vaan luovat ketterämpiä organisaatioita, jotka voivat tehdä tehokkaita, tietoihin perustuvia päätöksiä."

 

”Luovuimme Fastemsissa budjetoinnista ja siirryimme täysin rullaavaan suunnitteluun ja ennustamiseen. Tarvitsimme aikansa eläneiden budjetointi- ja konsolidointijärjestelmien tilalle ratkaisun, joka tukee nykyaikaista suorituskyvyn johtamista. Alusta asti oli selvää, että valinta tulee kohdistumaan pilvipalveluna tarjottavaan ratkaisuun, jonka etuna on esimerkiksi se, että uudet ominaisuudet saadaan automaattisesti käyttöön ilman työläitä järjestelmäpäivityksiä. Adaptiven käyttöönottohanketta oli ilo tehdä yhteistyössä eCraftin kanssa, koska saatoimme luottaa siihen, että ratkaisujen laatu, aikataulut ja budjetit pitävät.”

Fastems tunnetaan tuottavuutta lisäävistä tehdasautomaatiojärjestelmistään kaikkialla maailmassa. Tuotteita ovat joustavien valmistusjärjestelmien (FMS), robottipohjaisten automaatioratkaisujen sekä niihin liittyvien palvelujen toimittaminen konepajateollisuudelle. Yritys työllistää yli 380 henkilöä eri puolilla maailmaa. Fastemsin tavoitteena on parantaa asiakkaiden kilpailukykyä automaation ja miehittämättömän tuotannon avulla, jotta he saavat hyödynnettyä mahdollisimman paljon jokaisesta vuoden 8760:stä tunnista.
www.fastems.com


Adaptive Insights on maailman johtava pilvipohjainen liiketoiminnan ohjauksen ja suunnittelun järjestelmä, jonka suosio on viime vuosien aikana kasvanut räjähdysmäisesti. Kokonaisuus kattaa suunnittelun, budjetoinnin, raportoinnin, ennustamisen sekä konsernilaskennan osa-alueet. 
www.adaptiveinsights.com

eCraft Referre on Pohjoismaiden ainoa Adaptiven Platinum -partneri ja suurin konsultointitalo Suomessa. Vuonna 2016 eCraft Referre oli koko EMEA alueen suurin ja menestynein partneri. Adaptive tukee ideologiaamme hallitusta tiedolla johtamisesta ja on valintamme budjetoinnin, ennustamisen ja konsernilaskennan haasteisiin. Paikallisena kumppanina eCraft Referre toimii erittäin aktiivisesti ja täydentää Adaptiven pilvipalvelua koko elinkaaren kattavalla konsultointipalveluilla, tuella ja koulutuksella. Toteutuksissa hyödynnämme konsulttiemme pitkää talousjohdon kokemusta sekä tällä hetkellä noin 20 Adaptive Insights -toteutuksesta kertynyttä tietotaitoa.

Lisätietoja:
Mikko Kupiainen, Manager Adaptive Insights –ratkaisut
044-334 5082 mikko.kupiainen@ecraft.com