Visualisointiyhtiö Vizlib ja eCraft solmivat yhteistyösopimuksen

vizlib ja ecraft yhteistyö

eCraft ja Vizlib ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa koko Vizlibin tarjoaman jälleenmyynnin Suomessa. Vizlib on helppokäyttöinen, muunneltavissa oleva ja useita eri ominaisuuksia sisältävä tuettu SaaS–pohjainen (Software-as-a-Service) laajennuskirjasto Qlik Sense ympäristöihin. Laajempiin ympäristöihin Vizlib on myös mahdollista saada paikallisesti asennettavana On-Premise versiona. Vizlib on onnistunut saamaan menestystä maailmalla yli 36 000:lla käyttäjällä sekä yli 9 600 viikoittaisella käyttäjämäärällä. 

“Näemme yhteistyön Vizlibin kanssa erittäin lupaavana ja odotamme yhteistyötä innolla. Yhteistyö antaa meille mahdollisuuden tarjota kaikille suomalaisille Qlik asiakkaille pääsyn uusiin visualisointimahdollisuuksiin. Vizlibin ratkaisut ovat erinomainen lisä meidän olemassa olevaan BI Extension Platformin tarjoamaan”, sanoo Rami Jahkonen, eCraft Business Insightin partneri.

eCraft on jo vuosia kehittänyt uusia konsepteja ja työkaluja Qlikin ympärille johtamisen tukemiseen sekä ympäristöjen hallinnointiin. Esimerkiksi eCraftin kehittämä BI Extension Platform sisältää jo useita visualisointeja sekä toiminnallisuuksia parempaan liiketoiminnan ohjaamiseen sekä Qlikillä, että Power BI:llä. Vizlibin tarjoama on erinomainen lisä tälle alustalle. Vizlibin johtavien visualisointien ja lisätoiminnallisuuksien avulla voimme tarjota enemmän liiketoiminta-arvoa Qlik Sense -ratkaisuille.

“Olemme henkilökohtaisesti tavanneet eCraftin tiimin jo syyskuussa, kun olimme Helsingissä. Olimme erittäin vakuuttuneita heidän asiantuntijuudestaan, intohimosta data-analytiikkaan sekä sitoutumiseen aitoon arvon tuottamiseen asiakkaille. Lisäksi olimme vakuuttuneita heidän useiden vuosien Qlik kokemuksesta, edelläkävijyydestään ja syvästä tuntemuksestaan Suomen markkinoista, joten olemme kunnioitettuja saatuaan heidät dedikoiduksi jälleenmyyjäkumppaniksi ja edustajaksi Suomessa. Näemme paljon potentiaalia yhteistyölle sekä erinomaisia mahdollisuuksia palvella paremmin suomalaista Vizlib-yleisöä. Odotan sitä innolla!” lisää Vizlibin toimitusjohtaja Martin Mahler.

Lue lisää Vizlibistä ja BI Extension Platformista

 

Lisätietoa ja yhteystiedot

Rami Jahkonen
Partner, eCraft Business Insight
rami.jahkonen@ecraft.com
+358 50 464 4088

Martin Mahler
CEO, Vizlib
martin.mahler@vizlib.com

eCraft Business Insight on tiedolla johtamisen asiantuntija. Autamme asiakkaitamme liiketoiminnan johtamisen, analytiikan ja BI:n sekä liiketoiminnan ennustamisen ja ohjaamisen ratkaisuissa. Haluamme olla asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani ja olemme rakentaneet toimintamallimme tukemaan tätä yhteistyötä niin liiketoiminnan kuin tekniikan näkökökulmasta. Teknologiamme yllämainittuihin ratkaisuihimme ovat maailman johtava analytiikka-alusta Qlik, Microsoftin Power BI, maailman johtava pilvipohjainen liiketoiminnan ohjauksen ratkaisu Adaptive Insights sekä Microsoftin Azure Machine Learning –koneälyn hyödyntämiseen. Qlikin ja Adaptiven osalta olemme markkinajohtajia Suomessa. Lisäksi Qlikissä olemme Suomen ainoa Expertise Partner ja Adaptiven osalta olimme EMEA alueen vuoden kumppani 2016.

Vizlib Ltd is a fully supported third-party visualisation and component library developed exclusively for Qlik Sense and on top of the powerful Qlik Engine API. We provide added features, capabilities and new visualisations to enrich your Qlik Sense user experience and app’s functionality. Our design principles are ease-of-use, customisability and support: our visualisations and components allow business users to quickly create compelling dashboards and visuals without having to write a single line of code. Improved time-to-market, playful and easy configuration of your charts and a rich arsenal of extra features empower you to become more data-driven and focus on what you are good at: solving business problems using your data.

With our agile approach and continuous delivery, we keep a very close feedback loop and let you and customer’s requirements drive our roadmap. Characterized by frequent releases and updates, we develop our Vizlib Library to solve your everyday data-viz problems and beautify the presentation of your data. Vizlib is offered on a subscription basis, scalable to your usage, and is available both as a cloud solution as well as for on-premise deployments with 100% support for offline mode.