Adaptive Insights 2018.1 rikastaa visualisointeja

/ Mikko Kupiainen

Suurimmat kehitykset viimeisimmässä Adaptive päivityksessä kohdistuivat analytiikkaan ja dashboardeihin. Olennaisen tiedon nostaminen esiin on nyt entistä helpompaa kehittyneiden järjestämis-, suodatus- ja ehdollisen muotoilun toimintojen avulla. Lisäksi globaali aikavalinta nopeuttaa ennustekausien välillä siirtymistä.

 

Adaptive 2018.1.png

Integraatioden osalta kehityksen painopisteena on tänä vuonna masterdatan päivittäminen hallitusti API rajapinnan yli esim. ulkoisesta lähteestä. Ensimmäisenä julkaistiin dimensioarvojen massapäivityksen mahdollistava toiminnallisuus.

Konsernilaskennan puolella hallittavuutta helpottamaan suunnittelupuolelta tuttu Workflow –hyväksymistoiminnallisuus on nyt käytettävissä myös toteuman osalla.

Katso kaikki uudet ominaisuudet tästä