Adaptive Insights yhdistää voimansa Workdayn kanssa

/ Mikko Kupiainen
workday adaptive.png

Kaksi johtavaa pilvipalveluiden toimittajaa yhdistävät voimansa, kun talous- ja henkilöstöhallinnon ratkaisuja tuottava Workday ostaa suunnitteluratkaisujen markkinajohtajan Adaptive Insightsin. 

 

Yhdistyminen tukee hyvin molempien osapuolien voimakasta kasvu- ja kehittymiskulkua. Workday vahvistaa kertaheitolla tarjoomaansa talouden suunnitteluun, Adaptive Insights puolestaan saa käyttöönsä voimakkaan kasvun vaatimat resurssit sekä pääsee hyödyntämään Workdayn laajaa kanvainvälistä verkostoa ja tunnettuutta.

Yritysten tuotefilosofia sekä asiakaslähtöisyys ovat hyvin yhdenmukaisia. Nykyaikaisten SaaS-palveluiden mukaisesti asiakastyytyväisyys ja sen jatkuvuus ovat molemmille ensiarvoista. Tuotteet tarjotaan aitona pilvipalveluna, jossa päivitykset tarjotaan kaikille asiakkaille automaattisesti ja samanaikaisesti useasti vuodessa. Gartnerin Magic Quadrant -nelikenttäanalyysissä yritykset ovat koko tarjoomansa osalta arvostettu johtaviksi tuotteiksi.

Tämän hetken tietojen mukaan Adaptive Insights jatkaa Workdayn alaisuudessa omana itsenäisenä yksikkönä ja omalla tuotenimellään eikä nykyisille asiakkaille muutoksella ole välittömiä vaikutuksia. Jatkossa tarjoomasta löytyy yhä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja prosessien modernisointiin ja digitalisaatioon.

Yhteistyömme Adaptive Insightsin kanssa alkoi vuonna 2013. Adaptive Insights on valinnut meidät EMEA-alueen vuoden kumppaniksi vuosina 2016 ja FY2018. eCraft Business Insight myös ylläpitää aktiivista suomalaisten Adaptive Insights -asiakkaiden User Group -yhteisöä. User Group kokoontuu seuraavan kerran 11.10.
 
Onnittelemme Adaptive Insightsia hienosta kasvutarinasta ja onnistuneesta yritysjärjestelystä. Odotamme innolla yhdistymisen tuomaa lisävaihdetta ja kasvun kiihtymistä entisestään.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Mikko Kupiainen
Manager, Adaptive Insights solutions
eCraft Business Insight
044 3345 082
mikko.kupiainen@ecraft.com