Microsoftin suomalaiskumppani maailman kärkeä – eCraft palkittiin Microsoftin maailmanlaajuisessa Partner of the Year -kilpailussa

ecraft-microsoft-Partner of the Year 2018.jpg

Suomalainen IT-ja konsultointiyhtiö eCraft palkittiin eilen Microsoftin maailmanlaajuisessa Partner of the Year -kilpailussa edelläkävijyydestä kenttätyön ohjaukseen liittyvissä liiketoimintasovelluksissa. Yhtiö tuli hopeasijalla kategoriassa Partner of the Year 2018 Dynamics 365 for Field Service. Kilpailuun osallistui yli 2600 kumppania 115 eri maasta. Kyseessä on merkittävä hatunnosto suomalaisyrityksen kovalle osaamistasolle globaalisti.
 

eCraft palkittiin eilen Microsoftin maailmanlaajuisessa Partner of the Year -kilpailussa kovasta osaamisesta kenttätyön ohjaukseen ja Dynamics 365 for Field Service -ratkaisuun liittyen. Yhtiö tuli hopeasijalle kisassa, johon osallistui yli 2600 kumppania 115 eri maasta. Microsoft Partner of the Year Awards jakaa tunnustusta Microsoft-kumppaneille, jotka ovat kehittäneet ja toimittaneet erinomaisia Microsoft-pohjaisia liiketoimintaratkaisuja.  

eCraft on panostanut viime vuosina merkittävästi kenttä- ja huoltoliiketoiminnan ratkaisuihin sekä kasvattanut Microsoft Dynamics 365 -liiketoimintaansa. Yhtiö on samalla investoinut myös omaan tuotekehitykseen, pääasiassa helppokäyttöisiin ja kenttätyötä tehostaviin kenttätyöntekijän sovelluksiin sekä tekoälyä ja IoT:ta hyödyntäviin ennakoivan huollon ratkaisuihin.

”Kumppanimme ovat avainasemassa mitä tulee asiakkaidemme liiketoimintaa muovaaviin ratkaisuihin ja tämän vuoden voittajat edustavat kumppaneidemme kärkikaartia maailmassa”, tiivistää Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corporation. ”Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tunnustaa eCraftin finalistiksi Microsoft Partner of the Year 2018 Dynamics 365 for Field Service -kategoriassa”, hän jatkaa.  

”Onhan tämän ihan helkutin upeaa, että Suomesta ponnistetaan tällä tavalla globaalille estraadille, mutta ollaan sitä työtä painettukin ja kehitetty meidän Field Service -konsulttien osaaminen maailmanlaajuisestikin kärkitasolle. Olen todella ylpeä meidän porukasta”, kertoo Petri Räsänen, eCraftin innovaatiojohtaja.

Voit lukea Microsoftin tiedotteen ja listauksen globaaleista ehdokkaista täältä


eCraft Oy Ab on IT- ja konsultointipalveluihin keskittynyt yritys, joka toimii Espoossa, Tampereella, Vaasassa ja Malmössä. eCraftilla työskentelee noin 200 ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet ERP-, CRM- ja BI-liiketoimintaan sekä sovelluskehitykseen ja infrapalveluihin. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli yli 19 miljoonaa euroa.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Ville Hemmilä, toimitusjohtaja

eCraft Oy Ab

Puh. 040 069 5345

ville.hemmila@ecraft.com