Paluumuuttaja urallaan – Mikä toi Kjellin takaisin eCraftille?

Kymmenisen vuotta sitten Kjell, Vaasan toimistomme ratkaisuarkkitehtivahvistus, aloitti työskentelyn eCraftin Espoon toimistolla. Muutamaa vuotta myöhemmin uusi erilainen työtilaisuus tuotekehityksessä vei kuitenkin mukanaan. Vuodet vierivät ja Kjell kuuli eCraftilla olevan sopiva paikka taas auki. eCraftilla oli jäänyt Kjellistä erittäin positiivinen fiilis, joten eipä siinä tarvinnut kovasti pohtia tyypin ottamista sisään - Kjell otettiin lämmöllä ja innolla takaisin! Samalla Kjell sai mahdollisuuden muuttaa takaisin kotikonnuilleen Pohjanmaalle.

 

Työnteko on vapaata ja oman kädenjäljen näkee
 

Kjell työskentelee ratkaisuarkkitehdin tehtävissä eCraftin Vaasan toimistolla. Hän osallistuu laajoihin sovelluskehityshankkeisiin, jotka ovat yleensä isoja globaalejakin järjestelmäkäyttöönottoja tai –muutoksia. Projekteissa Kjell vastaa muun muassa alkuvaiheen tarvekartoituksista, joiden avulla selvitetään mitä asiakas todellisuudessa haluaa. Hän kuvaakin, että “Usein asiakas ei aina itsekään tiedä mitä tarkalleen ottaen haluaa ja tarvitsee, joten minun tehtäväni on selvittää se”.

Työssään Kjell arvostaa erityisesti sitä, että omalla työllä on oikeasti merkitystä ja pääsee näkemään sen vaikutukset asiakkaan liiketoimintaan. Hän kokee, että eCraftilla omiin työtehtäviinsä saa vaikuttaa todella laajasti ja tehdä juuri sitä, minkä kokee omaksi vahvuudekseen: “Uskoin – ja uskon edelleen – että eCraft tarjoaa minulle mahdollisuuden tehdä juuri sellaisia työtehtäviä, jotka koen mielenkiintoisiksi. Siten pääsen käyttämään omaa osaamistani laajasti”. Kjellin mukaan vapaita työaikoja ja eCraftin muita etuja unohtaa joskus arvostaa, vaikka ne eivät kaikissa yrityksissä olekaan itsestäänselvyys: “Olen jo niin tottunut työn vapauteen, vaikka eihän se kaikissa työpaikoissa ole itsestäänselvyys, että saa työskennellä milloin ja missä haluaa”.

 

Ammattitaitoinen työyhteisö, jossa viihdytään yhdessä
 

Parasta Kjellin mielestä eCraftilla on ammattitaitoinen työyhteisö: “Minulla on takana jo aika pitkä työura, joten uskallan sanoa, että täällä työntekijät ovat erittäin päteviä omiin tehtäviinsä.” Kjell kertoo viihtyvänsä eCraftilla erinomaisesti. Hän kokee tiimit nuorekkaiksi yhteisöiksi, joiden joukkoon myös hieman seniorimmankin työntekijän on helppo tulla mukaan. Myös toimitilamme sekä työntekijöille kuuluvat edut saavat Kjelliltä korket pisteet.

 

Voisitko sinä olla seuraava eCrafterilainen? Tsekkaa avoimet työpaikat IT-alan huipulla Ura-sivuillamme tai ota meihin suoraan yhteyttä, niin keskustellaan lisää mahdollisesta tulevaisuudestasi eCraftilaisena!