Raudankovaa konsultointia – Miksi Leena valitsi juuri eCraftin?

Kokenut talouskonsultti Leena tutustui eCraftiin tehdessään alihankintana töitä eCraftilaisten kanssa muutama vuosi sitten. eCraftilla oltiin huomattu Leenan ammattitaito ja utelias luonne, joiden vuoksi hänen koettiin olevan juuri oikeanlainen tyyppi eCraftille. Leena saatiinkin houkuteltua eCraftille nimenomaan innovatiisen ajattelun ja dynaamisen porukan vuoksi: “Koen, että täällä draivia ja tekemisen meininkiä”.

Uratarina-Leena.jpg

Asiakas työn keskiössä
 

Leenan kuvaillessa työtään konsulttina, huomaa väistämättä, kuinka intohimoisesti hän työtään tekee. Projektivetoisessa konsultoinnissa yksikään päivä tai projekti ei ole samanlainen ja Leena kertookin juuri asiakkaiden kanssa työskentelyn olevan työn palkitsevin osa-alue. Leena työskentelee eCraftin NAV/ Business Central–yksikössä, jossa palvellaan etenkin keskisuuria yrityksiä.  Projektit kestävät koosta riippuen muutamista kuukausista pariin vuoteen. Projektit ovat hyvin monipuolisia  ja samanaikaisiakin projekteja tehdään useita. “Työ sopii hyvin ihmiselle, joka kaipaa työntekoon tietynlaista draivia ja vaihtuvuutta”, Leena pohtii. 

Hyvänä mittarina työn mielekkyydelle Leena pitää sitä, että vielä näinkin kokeneena konsulttina, hän on jatkuvasti saanut oppia uutta ja pääsee haastamaan itseään. Hän kokee eCraftilla vallitsevan ilmapiirin kannustavan innovatiiviseen ajatteluun, jossa kokeillaan uusia lähestymistapoja eri ongelmiin. Pitkän konsultointikokemuksen kerryttämällä osaamisella ja itsevarmuudella Leena haluaakin jatkuvasti hypätä mukaan haastaviin projekteihin ja oppia uutta: “Tykkään ihan valtavasti olla asiakkaiden kanssa tekemisissä. Koen, että olen parhaimmillani, kun heitetään suoraan asiakkaalle ratkomaan ongelmia”. eCraftilla hän kehuu erityisesti sitä, että kollegat ovat rautaisia ammattilaisia, mutta kovan työnteon ohella osataan myös ottaa rennosti ja toimia yhteistyössä muiden kanssa.

 

Vastuuta, vapautta ja rentoa meininkiä
 

eCraftilla kehuja Leena antaa työntekijöiden ammattitaidon ja hyvän ilmapiirin lisäksi yrityksemme matalalle hierarkialle. Kaikki konsultit ja muutkin työntekijät – niin juniorit kuin senioritkin – ovat kaikki tärkeitä tiimin jäseniä, joiden työpanosta pidetään suuressa arvossa. Leena kokeekin itse senior -tason konsulttina juoniorimpien koutsaamisen tai mentoroinnin erittäin antoisana osana omaa työtään: "Tykkään, kun pääsee jakamaan omaa kokemusta ja osaamista nuorempien kollegoiden kanssa. eCraftilla kaikki työntekijät lähtevät samalta viivalta ja jokaiselle annetaan heti kättelyssä vastuu omasta työstään ja sen toteuttamisesta: Vastuuta pitää osata ottaa, mutta toisaalta täällä kokeneempikin työntekijä saa sanoa, että 'hei nyt en osaa ja tarvitsen apua'”, Leena pohtii. Vastuun toisella puolella on tietysti myös vapaus. Jokainen ja itse päättää missä ja milloin työnsä tekee, kunhan oman työnsä tekee huolellisesti.

Erona useimpiin aiempiin työpaikkoihinsa Leena toteaa eCraftilla ehdottomaksi plussaksi työn ulkopuoliset kokoontumiset, joita järjestetään suhteellisen paljon. Afterworkit ja muut isommat tai pienemmät työn ulkopuoliset tapahtumat tiivistävät työntekijöiden yhteishenkeä: “Kun tuntee työkaverit työn ulkopuolellakin, niin työnteko yhdessä on mukavampaa ja luottamus on vahvempaa. On myös helpompi olla oma itsensä, kun tuntee muita enemmänkin kuin vain työpersoonina”.

Oletko sinä seuraava uusi eCraftilainen? Tarjoamme jatkuvasti kiinnostavia uramahdollisuuksia niin alan kokeneille osaajille kuin vasta koulun penkiltä valmistuneille. Käy tutustumassa avoimiin paikkoihimme Ura-sivuillamme tai ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tulevaisuudestasi eCraftilla.