eCraftin Microsoft Inspire -kuulumiset: Dynamics 365 laajenee koneälyyn

Microsoft Inspire - Microsoftin suurin kumppanikonferenssi - järjestettiin tänä vuonna Las Vegasissa, jonne tilaisuus keräsi yli 20 000 henkisen yleisön. eCraftin osalta tapahtuma oli varsin ikimuistoinen, sillä meidät palkittiin maailman toiseksi parhaaksi kenttätyön kumppaniksi yli 2 000 kumppanin joukosta. Konferenssin perusteella Microsoft panostaa ensi vuonna vahvasti Azuren älykkääseen pilveen sekä Dynamics 365 -ratkaisukokonaisuuden koneälyominaisuuksiin.


Microsoft Inspire 2018 -konferenssi startattiin tänä vuonna varsin suomalaishenkisissä tunnelmissa, sillä tilaisuuden aluksi näytettiin video vuoden 2018 Partner of the Year Finalisteista ja videolla olivat mukana eCraftin Sanni, Tanja ja jopa meikäläinen :D Videota näytettiin 20 000-päiselle yleisölle Las Vegasin T-Mobile areenalla heti ensimmäisen päivän aluksi avajaisseremoniassa. Jeh! Voit tsekata videon yltä.


eCraft palkittiin maailman 2. parhaaksi Dynamics 365 Field Service -kumppaniksi


Tänä vuonna Inspireen lähti varsin intoa pinkeänä oleva joukko meiltä, sillä nyt oli aihetta juhlaan. eCraft palkittiin nimittäin Microsoftin maailmanlaajuisessa Partner of the Year -kilpailussa kovasta osaamisesta kenttätyön ohjaukseen ja Dynamics 365 for Field Service -ratkaisuun liittyen ja virallisesti palkintoa juhlistettiinkin Vegasissa Microsoftin johdon kera. eCraft tuli tämän vuoden kumppanikisassa hopeasijalle ja palkinto oli varsin mehukas, sillä kisaan osallistui yli 2600 kumppania 115 eri maasta - virallisestikin voidaan nyt sanoa olevamme maailman kärkeä mitä tulee Dynamics-ratkaisuihin! 

Voit lukea koko jutun eCraftin finalistipaikasta täältä.

eCraftilaiset Sanni, Maria, Petri  ja Tanja kilistelivät Gavriella Schusterin, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft, kanssa eCraftin Partner of the Year -finalistipaikkaa. 

eCraftilaiset Sanni, Maria, Petri  ja Tanja kilistelivät Gavriella Schusterin, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft, kanssa eCraftin Partner of the Year -finalistipaikkaa. 


Intelligent  Edge & Intelligent Cloud ovat tietojenkäsittelyn uusi ulottuvuus
 

Älykkäät laitteet ovat jo arkipäivää ja etäsensorein pystytään ennakoimaan muun muassa laitteiden huoltotarpeita. Haasteena varsinkin liikkuvassa kenttätyössä on ollut se, että laitteet eivät välttämättä ole jatkuvasti nettiyhteyden päässä, jolloin laitteiden julkaisema data ei ole reaaliaikaista, sillä se kerätään ensin tietovarastoon analysointia varten. Paikallinen päätöksenteko kuitenkin korostuu aika- ja paikkariippuvaisessa kenttätyössä. 

Microsoft puhuu nyt  Intelligence Edge -nimellä ratkaisuista, jotka toimivat nimensä mukaisesti lähellä varsinaista käyttökohdetta pilven ja laitteen välisessä rajassa (edge), jolloin laitteilla on kyvykkyys tehdä päätelmiä nopeammin ja kommunikointi laajenee myös laitteiden väliseksi. Intelligent Edge -ratkaisua voidaan hyödyntää myös offline-tilassa olevissa laitteissa. Käytännössä Microsoft on siis tuonut IoT- ja koneoppimisen ratkaisut myös on premiseen. Intelligent Edgen avulla esimerkiksi nyt myös vanhemmat NAV-versiot voidaan yhdistää Power BI-, Microsoft Flow- ja Power Apps-ratkaisuihin ja hyödyntää muun muassa koneälyä ja IoT:ta. 

Lisää Intelligent Edge & Intelligent Cloud -ratkaisuista löydät Microsoftin blogista.

intelligent_cloud_edge.png


Microsoft tuo AI-toiminnallisuuksia Dynamics 365 -ratkaisuun 


Microsoftin linkittää entistä voimakkaammin Dynamics 365 -ratkaisun Azuren analytiikka-, IoT- ja koneoppimisratkaisuihin sekä ketterään sovelluskehitykseen tarkoitettuun Microsoft Power Platformiin, jonka avulla Microsoft-kumppanit voivat laajentaa Microsoftin tarjoomaa omilla applikaatioillaan.  

Tänä syksynä uutena lanseerataan Dynamics 365 AI for Sales App, jonka tarkoituksena on auttaa myyntitiimejä hyödyntämään analytiikkaa ja tekoälyä myyntiprosessissa muun muassa riskin alla olevien myyntidiilien tunnistamisessa sekä myyntitiimin performanssin analysoimisessa. Näillä näkymin sovellus julkaistaan lokakuussa. 

Dynamics 365 AI for Sales App:n myyntijohtajan dasboard, jonka kautta oman tiimin performanssia on helppo seurata. 

Dynamics 365 AI for Sales App:n myyntijohtajan dasboard, jonka kautta oman tiimin performanssia on helppo seurata. 

Dynamics 365 AI for Sales App -toiminnallisuudet:

  • Etusivu, jolta myynnin vetäjä pystyy nopealla vilkaisulla näkemään tiiminsä performanssin sekä ehdotuksia sen parantamiseen
  • Liidien priorisointi hyödyntäen ennakoivaa liidien pisteytystä (predictive lead scoring)
  • Avoimien oppojen analysointi
  • Myyntitiimin performanssin analysointi ja yksilökohtaiset tulosmittaristot 
  • Raportteja myynnin aktiivisuudesta hyödyntäen niin Outlookin sähköpostidataa kuin Dynamicsin omaa dataa 

 

Pitkään odotettu Microsoft Dynamics 365 for Marketing

 

Microsoftilta on jo hetken aikaa uupunut markkinoinnin automaatioratkaisu pienemmille ja keskisuurille yrityksille. Uusi Dynamics 365 for Marketing näkee päivänvalon lokakuun julkistuksessa.  Enterprise-sektoria palvelee toki edelleen Adobe Marketing Cloud. Ratkaisun mielenkiintoisimmat toiminnallisuudet liittyvät LinkedIn-datan hyödyntämiseen sekä Account based marketingiin. 

Dynamics 365 for Marketing -toiminnallisuudet: 

  • Core marketing: email-markkinointi, asiakaspolut ja niiden analytiikka, lead scoring  ja markkinointisivut 
  • Tapahtumamarkkinointi: tapahtumasivut ja rekisteröitymisen hallinta, webinaarien pito
  • Voice of the customer: asiakaskyselyt ja niiden analyysit
  • Dynamics 365 Connector for LinkedIn Lead Gen Forms: liidien tuonti LinkedIn:stä Dynamicsiin
  • Dynamics 365 -portaalit: tapahtumasivut, webinaarit, kyselyt 

 

Microsoft Inspiressa julkaistiin taas roppakaupalla mielenkiintoista tietoa liittyen Microsoftin 2018 -loppuvuoden julkistuksiin. Kaipasit tukea sitten yrityksesi koneäly- ja IoT-polun aloittamisessa tai Dynamics 365 -ratkaisun hyödyntämisessa, olemme eCraftilla mielellämme apunasi!