eCraft ja Taimer solmivat kumppanisopimuksen projektinhallintaratkaisujen toimittamisesta

Kuvassa eCrafin toimitusjohtaja Ville Hemmilä, Taimerin varatoimitusjohtaja Tero Alanen sekä eCraftilla partnerina toimiva Matti Tuominen.

Kuvassa eCrafin toimitusjohtaja Ville Hemmilä, Taimerin varatoimitusjohtaja Tero Alanen sekä eCraftilla partnerina toimiva Matti Tuominen.

IT- ja konsultointiyhtiö eCraft ja projektinhallintaratkaisuja toimittava Taimer ovat solmineet kumppanisopimuksen. Yhteistyön puitteissa eCraft toimii Taimerin platinatason kumppanina toteuttaen Taimer-käyttöönottoja sekä tuottaen konsultointipalveluja Taimerin asiakkaille.


Taimerin projektinhallinta-, resursointi- ja laskutusratkaisu on helppokäyttöinen ja ketterä ratkaisu pk-yrityksien projektinhallintaan. Ratkaisu on suunnattu asiantuntijaorganisaatioille, etenkin suunnittelu- ja mainostoimistoille sekä asianajotoimistoille. eCraftin kanssa käynnistetyn yhteistyön kautta Taimer-ratkaisu tulee yhteensopivaksi nyt myös Microsoft Dynamics 365 -ratkaisukokonaisuuden kanssa tuoden lisätoiminnallisuuksia pk-yrityksien työkalupakkiin. Samalla eCraft toimii konsultointi- ja käyttöönottokumppanina Taimerin asiakasprojekteissa.

eCraftin kanssa aloitettu yhteistyö antaa meille mahdollisuuden keskittyä tuotekehitykseen. Voimme tarjota asiakkaillemme yhä parempia työkaluja. eCraftin erinomainen osaaminen yritysjärjestelmien toimittamisessa varmistaa sen, että asiakkaamme saavat täyden hyödyn Taimerista.
— Tero Alanen, Vice President, Channel & Go-to-Market, Taimer
Halusimme parhaan mahdollisen pilvipalvelun täydentämään jatkuvasti kasvavaa Microsoft Dynamics -liiketoimintaamme. Taimerin avulla voimme palvella paremmin nykyisiä asiakkaitamme sekä tuottaa heille lisäarvoa uusien palveluiden muodossa.
— Ville Hemmilä, toimitusjohtaja, eCraft

eCraft Oy Ab on IT- ja konsultointipalveluihin keskittynyt yritys, joka toimii Espoossa, Tampereella, Vaasassa ja Malmössä. eCraftilla työskentelee noin 200 ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet ERP-, CRM- ja BI-liiketoimintaan sekä sovelluskehitykseen ja infrapalveluihin. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli noin 19 miljoonaa euroa. Lue lisää: www.ecraft.com

Taimer Oy on suomalainen ohjelmistotalo, joka kehittää ja myy Taimer-nimistä sovellusta pilvipalveluna. Taimer yhdistää tärkeimmät yrityksen hallintatyökalut yhteen helppokäyttöiseen järjestelmään. Kokonaisuuteen kuuluu toiminnanohjaus, myynnin CRM, projektinhallinta, laskutus ja muita toimintaa tehostavia työkaluja. Taimerilla työskentelee Suomessa 20 ammattilaista. Sovelluskehitys tehdään Jyväskylässä ja myynti, markkinointi sekä kumppanitoiminta Helsingin toimipisteessä. Lue lisää Taimerista: www.taimer.com

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Matti Tuominen, Partner
eCraft Oy Ab
Puh. 044 051 0519
matti.tuominen@ecraft.com

 

Tero Alanen, Vice President, Channel & Go-to-Market
Taimer Oy
Puh. 050 311 2450
tero.alanen@taimer.com