Katso asuntojen hintakehitys naapurustossa eCraftin Asuntopuntarilla

Kiinteistömaailman ja Etuovi.comin kanssa kehittämämme asuntoennusteet ja siitä syntynyt Asuntopuntari -palvelutuotteemme on taas uutisissa.

AI-analytiikan yhteistyökumppanimme WhereOS tuotti upeat animaatiot eCraft Asuntopuntarin laskemasta asuntojen hintakehityksestä 2002-2019. Katso videot suomalaisten asuntojen hyperlokaalista hintakehityksestä pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Katso kartat ja animaatiot WhereOS sivuilta.

eCraft Asuntopuntari on tekoälyyn pohjautuva AI as a service -palvelutuote, joka tarjoaa Suomen parhaat arviot asuntojen hinnoista ja niiden ennustetusta kehityksestä. Jos haluat ymmärtää paremmin miten se toimii, lue aiempi blogikirjoitukseni täältä. Sittemmin hinnoittelualgoritmin ennustustarkkuus on parantunut vielä huomattavasti, ja se on nyt parhaan tietomme mukaan kirkkaasti Suomen paras. Katso videot ja ota yhteyttä jos haluat kuulla lisää, tai ottaa asuntoennusteet käyttöösi osaksi omaa operatiivista toimintaasi ja asiakaspalveluasi.

 

Yhteystiedot:

eCraft Business Insight: Tommi Vilkamo, Chief Data Scientist, 0504860707
Kiinteistömaailma:  https://www.kiinteistomaailma.fi/yhteystiedot-medialle
WhereOS: https://www.whereos.com ja support@eaglepeaks.com