Saammeko esitellä - Tomi Maukonen!

“Uusi vuosi, uudet kujeet”, kuten tapana on sanoa. Vuoden 2019 alku toi uutta myös Tomi Maukosen työhön. Tomi nauttii suunnattomasti asiakkaiden kanssa työskentelemisestä ja hän saa valtavasti energiaa yhteisistä onnistumisista. Siksi olikin luonnollista, että entisen myyntijohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin, Tomi ottaa vastuullisen myyntijohtajan tehtävän.

Tärkeintä työssämme on aito kiinnostus vastata asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ratkaisulla, jolla asiakas menestyy. Tämä onnistuu vain kuuntelemalla asiakasta.

Organisaatioiden oman datan hyödyntämisen osaaminen on kehittynyt huimaa tahtia. Tarjoamme ratkaisuja, joilla asiakkaamme saavat liiketoimintaan miljoonien eurojen hyödyt kustannustehokkaasti. Lisäksi autamme asiakkaitamme tuottamaan kilpailukykyisiä ratkaisuja ja palveluita heidän omille asiakkailleen. ”Ne mahdollisuudet, joita tämän hetkinen asiantuntijaosaaminen ja teknologiat, kuten ennakoiva analytiikka koneälyineen mahdollistavat, ovat huikeita.” Tomi kiittelee.

Kasvumahdollisuuksilla on harvoin ylärajaa. ”Teemme asiakkaidemme kanssa tänäkin vuonna monta hienoa menestystarinaa. Lupaamme kertoa niistä aiempaa enemmän, jotta tietoisuus datan hyödyntämisen aidoista mahdollisuuksista ja ratkaisuista saavuttaa jokaisen päättäjän silmät ja korvat”, lupaa Tomi tulevasta. Asiakas- ja ratkaisukeskeinen Tomi on malliesimerkki siitä, miten eCraft Business Insight työnantajana haluaa jokaisen työntekijänsä käyttävän omia vahvuuksia ja tehdä työstä itsensä näköisen.

Vaikka meistä muista välillä tuntuu, että Tomilla on vuorokaudessa enemmän tunteja kuin muilla, Tomi vakuuttaa, että hänellä on myös vapaa-aikaa: ”Vapaa-aikani vietän pääasiallisesti perheeni kanssa - lasteni kanssa leikkien ja vaimoni kanssa kokaten. Nautin urheilusta ja sen tuomasta energiasta. Mieleni vaatiikin minua melko hanakasti liikkumaan, joten olen urheillut hyvin monipuolisesti koko elämäni. Tasapainoa työhön ja urheiluun tuo melko voimakas kiinnostus sohvalla makoiluun - ja hyvään ruokaan ja viiniin.” Tomiin voi törmätä myös höntsälätkäkaukalossa tai toimistorakennuksemme kuntosalilla.

Tomin tavoitat puhelimitse: 050 562 2952 tai sähköpostitse: tomi.maukonen@ecraft.com.