eCraft Tampere muuttaa Technopoliksen upouusiin toimitiloihin Asemakeskukselle

/ Maria Heimonen
eCraft Tampere muuttaa (asemakeskus).jp

Technopoliksen uusi Tampereen yrityskampus valmistuu keskustaan Peltokadulle 1.1.2020 ja eCraft Tampere muuttaa uusiin tiloihin heti niiden valmistumisen jälkeen. Uuteen osoitteeseen siirrytään eCraftin Tampereen nykyisistä Yliopistonrinteen ja Hervannan toimitiloista heti vuoden 2020 tammikuussa.

eCraft Tampere muuttaa uuden Asemakeskuksen A-rakennukseen, jossa eCraft ottaa haltuunsa koko viidennen kerroksen 570 m²:n kokoisen toimitilan. Uusi toimitila sijaitsee suoraan Tampereen kaupungin ytimessä, juna-aseman läheisyydessä ja helppojen kulkuyhteyksien varrelta.

Tavoitteena kasvun tukeminen ja toiminnan yhtenäistäminen

Vielä tällä hetkellä eCraft toimii Tampereella kahdessa eri toimipisteessä – Technopolis Yliopistonrinteessä ja Hervannassa. Molemmat toimipisteet ovat kuitenkin jäämässä jatkuvan kasvun vuoksi liian pieniksi.

Uusilla toimitiloilla haetaankin kasvua tukevaa tilaratkaisua, joka tuo myös eCraftin Tampereen toimipisteet saman katon alle keskustan alueelle. Uudet toimitilat tulevat palvelemaan jatkossa noin 50 työntekijän tarpeita, tarjoten samalla myös kasvutilaa eCraft Tampereelle.

Uuden toimitilan rakentaminen on vielä työn alla, mikä luo eCraftille ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa uusien tilojen toteutukseen. Tulevista Tampereen toimitiloista tulee tämän ansiosta juuri eCraftin oloiset ja näköiset!

eCraft_Tampere_Asemakeskus-2.jpg

Uusissa toimitiloissa viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaat

Technopolis Asemakeskus tulee valmistuessaan sisältämään 3 eri taloa – A, B ja C. Yrityskampuksen toimitilojen kokonaisalaksi tulee 22 000 m² ja tiloista avautuvia maisemia voi nauttia jopa kymmenennestä kerroksesta käsin.

Tiloissa on kiinnitetty huomiota tilan ulkoasun lisäksi työviihtyvyyteen panostamalla muun muassa tehostettuun ilmanvaihtoon ja akustiikkaan. Näissä tiloissa viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaatkin!

Asemakeskus tarjoaa kattavasti mahdollisuuksia uusille ”asukkailleen”

eCraft voi uusissa toimitiloissaan hyödyntää Technopoliksen kattavaa palveluvalikoimaa, kuten ravintola-, kahvila- ja kuntosalipalveluita. Lisäksi yrityskampukselle valmistuu yhteiseen käyttöön tarkoitetut saunatilat sekä ylimmän kerroksen tapahtumasali, jota yritykset voivat hyödyntää tapahtumien järjestämisessä.

eCraftilla odotammekin innolla Tampereen uuden yrityskampuksen valmistumista ja muuttoa Asemakeskuksen tiloihin vuoden 2020 vaihteessa. Kävimme viime viikolla jo paikan päällä päällä katsastamassa työn edistymistä oikeanlaisissa suojavarusteissa. Hyvältä näyttää!

tampere.gif