eCraft Tampere muuttaa Technopoliksen upouusiin toimitiloihin Asemakeskukseen

eCraft Tampere muuttaa (asemakeskus).jp

eCraftin Tampereen toimisto laajentaa toimintaansa merkittävästi. eCraft muuttaa Technopoliksen uuteen yrityskampukseen Asemakeskukseen ensi vuoden alusta vallaten A-talon koko viidennen kerroksen. Uusi toimisto sijaitsee Tampereen keskustan parhailla pelipaikoilla aivan rautatietaseman kyljessä. Uuteen osoitteeseen siirrytään eCraftin Tampereen nykyisistä Yliopistonrinteen ja Hervannan toimitiloista vuoden 2020 tammikuussa.

eCraft Tampere muuttaa uuden Asemakeskuksen A-rakennukseen, josta eCraft ottaa haltuunsa koko viidennen kerroksen. Uusi toimitila sijaitsee suoraan Tampereen kaupungin ytimessä, juna-aseman läheisyydessä ja helppojen kulkuyhteyksien varrelta.

Tavoitteena kasvun tukeminen

eCraftilla on tällä hetkellä Tampereella kaksi eri toimipistettä – Technopolis Yliopistonrinteessä ja Hervannassa. Molemmat toimipisteet ovat kuitenkin jäämässä kovan kasvun vuoksi liian pieniksi.

Uudella Asemakeskuksen toimitilalla haetaankin kasvua tukevaa tilaratkaisua, joka tuo samalla eCraftin Tampereen toimipisteet saman katon alle huippulokaatioon aivan Tampereen keskustaan.

Uuden toimitilan rakentaminen on vielä työn alla, joten eCraftilaiset ovat päässeet alusta asti vaikuttamaan tulevan toimiston rakenteeseen. Tulevista Tampereen toimitiloista tuleekin juuri eCraftin oloiset ja näköiset!

eCraftilaiset pääsevät suunnittelemaan ja vaikuttamaan rakennusvaiheessa olevaan toimistoonsa suoraan työmaalta käsin. Tässä pohdittiin väliseinien paikkoja rakennusinsinöörien kanssa.

eCraftilaiset pääsevät suunnittelemaan ja vaikuttamaan rakennusvaiheessa olevaan toimistoonsa suoraan työmaalta käsin. Tässä pohdittiin väliseinien paikkoja rakennusinsinöörien kanssa.

Uusissa toimitiloissa viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaat

Technopolis Asemakeskus tulee valmistuessaan sisältämään 3 eri taloa - eCraftin toimisto valtaa A-talon koko viidennen kerroksen. Tiloissa on kiinnitetty huomiota tilan ulkoasun lisäksi työviihtyvyyteen panostamalla muun muassa tehostettuun ilmanvaihtoon ja akustiikkaan. Huhu kertoo, että eCraftin tiloista tulee löytymään muun muassa oma mukavuusalue sekä Espoon toimistolta tuttu Doggy-neukkari ;)

eCraftilaiset pääsevät hyödyntämään uusissa toimitiloissaan Technopoliksen kattavaa palveluvalikoimaa, kuten ravintola-, kahvila- ja kuntosalipalveluita. Lisäksi yrityskampukselle valmistuu yhteiseen käyttöön tarkoitetut saunatilat sekä ylimmän kerroksen tapahtumasali, jota yritykset voivat hyödyntää tapahtumien järjestämisessä.

Näissä tiloissa viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaatkin!

Odotamme innolla Tampereen uuden yrityskampuksen valmistumista ja muuttoa Asemakeskuksen tiloihin vuoden 2020 vaihteessa. Koska odottavan aika on pitkä, kävimme viime viikolla jo paikan päällä päällä katsastamassa työn edistymistä oikeanlaisissa suojavarusteissa. Hyvältä näyttää!

Työmaavisiitti uudelle toimistolle, turvavarustukset tietenkin kunnossa.

Työmaavisiitti uudelle toimistolle, turvavarustukset tietenkin kunnossa.