”Aurinko paistaa ja bisnes luistaa”

eCraft.jpg

Aurinko paistaa ja bisnes luistaa”, totesi Senior Business Insight -konsulttimme Ville Wasenius Idention ”Meet Turun IT-talot” -podcastin alussa.

Turkulainen Identio, sovellus- ja verkkokehitykseen erikoistunut teknologiayritys, kutsui eCraftilaiset kertomaan, mitä teemme, millaista arki eCraftilla on ja miksi Turku. Villen lisäksi keskustelemassa olivat Business Insight -konsultti Mikko Kumpulainen ja rekrytoinnista vastaava Pasi Lepistö.

Jutustelu kääntyi nopeasti IT:stä bisnekseen. Siihen, kuinka autamme asiakkaitamme ratkaisemaan bisnesongelmat, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa sekä tehdä työnsä tehokkaammin ja paremmin. Voisinpa sanoa, että tämänkertaisen ”Meet Turun IT-talot” -jakson nimi onkin ”IT meets Business”.

Ota kuppi kahvia ja kuuntele leppoisa keskustelu. Puolessa tunnissa käydään läpi aiheita aina tiedolla johtamisesta koneoppimiseen ja työkaverista välittämiseen. Haastateltava kolmikko kertoo tekevänsä näitä hommia auttaakseen ihmisiä. Kuinka monen IT- tai konsulttitalon edustajan olet kuullut sanovan samaa?

Olemme toimineet alusta lähtien siellä, missä asiakkaamme ovat. Paikallinen toimintamme Turussa alkoi muutama vuosi sitten ja on kovassa kasvussa. Olisitko sinä tuleva työkaverimme? Podcastin kuunneltuasi tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme. Tutustu, vaikka et olisikaan turkulainen!

Kiitos Identio ja Joonas Korgan kutsusta ja mukavasta podcastin isännöinnistä!

P.S. Asiakastyömme ei ole Suomen säästä riippuvainen.