eCraft LOVES työntekijät – hyvinvoivat ihmiset ovat yrityksen voimavara

Tyytyväinen työntekijä on työnantajalle aarre. eCraft rakentuu ihmisten ympärille – työntekijämme ovat kasvomme ulkomaailmaan ja tärkein resurssimme. He tekevät meistä sen, mikä eCraft yrityksenä on. Jatkuva osaamisen kehittäminen, työyhteisön hyvinvointiin panostaminen ja kilpailukykyiset etuudet tukevat työntekijöidemme tyytyväisyyttä – niihin panostamme jatkuvasti ja kuuntelemme herkällä korvalla kaikkia työntekijöidemme uusia ideoita.Vapaus tuo vastuuta

Nauru raikuu käytävillä, jengi huristelee nurkan takaa hoverboardeilla hakemaan kupin kahvia, pelinurkkauksen sohvilta kuuluu railakas sanailu, joku lähtee salille, toinen palaa hieronnasta, jotkut keskustelevat illan firmafutispelin taktiikoista, viikonlopun laneista tai ensi viikon after work -taidepajasta. Siinä pieni kuva, mitä ympärillä tapahtuu.

Toisaalta. Vapaus tuo myös vastuuta - vastuuta omista töistä ja asiakkaista. Vastuuta asioiden etenemisestä sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa. Vastuuta tietojen, vastausten, uusien mahdollisuuksien ja ratkaisujen etsimisestä.

Päivään mahtuu tiiviitä palavereita, projektien ja ratkaisujen ideoimista, suunnittelua ja toteutusta, tiimien, työryhmien, asiakkaiden ja kumppaneiden tapaamisia – kaiken kaikkiaan paljon asiantuntijatyötä, ketterää toimintaa ja joustavuutta. Välillä illat venyvät myöhään tai työntekoa jatketaan viikonloppuisin. Kannetaan vastuu siitä, että asiat tehdään laadukkaasti. Töitä tehdään kuitenkin sydämellä ja aidosta kiinnostuksesta uusiin teknologioihin ja niiden tuomiin uusiin mahdollisuuksiin. Jokainen päivä on erilainen ja jokaiseen päivään mahtuu useiden kiireisten asioiden hoitamista.Osaamisen kehittäminen - investointi tulevaisuuteen

Asiantuntijaorganisaatiossa, kuten meillä eCraftilla, jatkuva osaamisen kehittäminen on ydintärkeää niin työntekijöiden itsensä kehittymisen kuin motivaation ylläpitämisenkin kannalta. Mutta yhtä tärkeää se on myös siksi, että voimme vastata asiakkaiden tarpeisiin aina tuoreimmalla ja laadukkaimmalla tiedolla ja taidolla.

eCraft Academy -koulutusohjelman avulla työntekijöillemme on tarjolla koulutusta ympäri vuoden ja siten mahdollisuus rakentaa oma osaamispolku omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Akatemian koulutukset mahdollistavat myös sen, että työntekijät voivat jatkuvasti löytää uusia kiinnostavia haasteita oman talon sisältä. Uskomme vahvasti, että omien vahvuuksien löytäminen ja niiden valjastaminen käyttöön vaikuttaa koko työyhteisöön ja sen saavuttamiin tuloksiin.

Akatemian idea on lähtöisin suoraan työntekijöidemme toiveesta – niin kuin moni muukin idea, joka on toteutettu, kun sille on ollut tarve ja toive on kerrottu ääneen. Kokoamme yleisimmät työntekijöiltämme tulevat ehdotukset ja pyrimme viemään ne mahdollisimman pian ideasta käytäntöön.

ecraft workshop
Erilaisia ihmisiä, erilaisia tarpeita

Toteutamme säännöllisesti Siqni-henkilöstötyytyväisyyskyselyn, jolla kartoitamme työntekijöillemme tärkeitä ajatuksia työhön liittyen. Kysely auttaa meitä ymmärtämään, mikä työntekijöillemme on merkityksellistä ja saamme sen avulla kerättyä työntekijöiltä myös konkreettisia ideoita yrityksen toiminnan kehittämistä ja johtamista varten.

Pidämme tärkeänä, että jokainen saa äänensä kuuluviin ja jokaisen ideat ovat tervetulleita. Tavoitteemme on huomioida mahdollisimman kattavasti erilaisia toiveita, jotta jokainen työntekijämme kokisi saavansa työntekijäeduistamme ja aktiviteeteistamme hyötyä ja iloa.

Kun työntekijämme voivat hyvin, eCraft voi hyvin. Siksi tarjoamme paljon erilaisia liikuntapainotteisia ohjelmia, kuten työntekijöiden sähly- ja futisturnauksia. Liikunnan ilon ja kehonhuollon lisäksi tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden tutustua työkavereihin paremmin myös työnteon ulkopuolella. Perinteisten joukkuepelien lisäksi tarjoamme myös muun muassa hauskoja lani-tapahtumia, ja oma tiimimme edustaakin säännöllisesti kanaliigan eSports-turnauksissa. Liikkumisen ja aktiivisen virkistystoiminnan lisäksi etuihimme kuuluvat mm. sportti- ja kulttuuripassi, kuukausittainen hierontaetu sekä matkavakuutus myös vapaa-ajalla.

Hyvän työilmapiirin rakentumiselle yhteinen ja monipuolinen virkistystoiminta antaa loistavan pohjan. Luotettavassa, mutta rennossa työyhteisössä on aina mahdollista ehdottaa uusia toimintatapoja ja parempia ideoita parhaan lopputuloksen ja yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Yksi vahvuuksistamme eCraftilla onkin selkeä ja vahva yhteinen tavoite, yhteiseen hiileen puhaltaminen ja rento työilmapiiri. Nauru siis raikukoon käytävillä jatkossakin!

ecraft jalkapallo
Kuulostaako työyhteisömme sinusta siltä, että haluaisit kuulua joukkoomme, jossa annamme vapautta mutta vaadimme myös vastuuta? Tule haastamaan meidät aiheesta haastatteluun – hae mukaan tiimiimme, niin kerromme sinulle lisää työkaluistamme työhyvinvoinnin ylläpitämiseen!