eCraft valittiin Microsoft Inner Circle -kumppaniverkostoon – Mukana top 50 kumppania maailmasta

/ Matti Saastamoinen

eCraft on päässyt mukaan maineikkaaseen Microsoft Inner Circle for Business Applications -kumppaniverkostoon. Meriitti on merkittävä, sillä verkosto muodostuu top 50 kumppanista maailmassa ja edustaa parasta yhtä prosenttia maailmassa. Inner Circle -kumppanit tuovat 30 % Microsoftin globaalista liiketoimintasovellusten liikevaihdosta ja ovat sitoutuneita tuottamaan erinomaista asiakastyytyväisyyttä. eCraft on ainoa suomalainen yhtiö listalla.

Kovat kriteerit verkostoon mukaanpääsemiseen – verkosto edustaa top 1 % Microsoft-kumppaneista

 

Microsoft Inner Circle -kumppanit edustavat parasta yhtä prosenttia kaikista Microsoftin kumppaneista. Kriteerit ovat kovat: Erinomaisen teknisen sekä liiketoimintaymmärryksen lisäksi kumppanin on osoitettava edelläkävijyyttä ja innovatiivisuutta ratkaisuissaan. Samalla mitataan myös yrityksen tulos- ja myyntikykyä – 50 Inner Circle-kumppania tuovat 30 prosenttia koko globaalista Microsoftin liiketoimintasovellusten liikevaihdosta. Yksi tärkeimmistä kriteereistä on lisäksi asiakastyytyväisyys, jonka on oltava huippuluokkaa.

eCraftille jaettiin tunnustus Inner Circle -jäsenyydestä Microsoft Inspire-tapahtumassa Las Vegasissa heinäkuussa. Tapahtuma on Microsoftin suurin vuosittainen kumppanitapahtuma, joka kasaa yhteen noin 20 000 osallistujaa yli 140 maasta: “Haluamme vuosittain jakaa tunnustusta Microsoftin liiketoimintasovelluskumppaneille ympäri maailmaa heidän innovaatioistaan sekä ylivertaisesta asiakasmenestyksestä. Microsoftin Inner Circle -jäsenet valitaan perustuen taloudelliseen tulokseen sekä heidän kyvykkyyteensä organisaationa luoda omaa IP:tä, kehittää ratkaisuja tai digitalisoida tiettyjä toimialoja. Microsoft haluaa tunnustaa eCraftin viime vuoden saavutuksista, sitoumuksesta asiakkaisiinsa sekä innovaatioista Microsoftin pilven ympärillä”, Cecilia Flombaum, Microsoft Business Applications Lead kertoi jakaessaan tunnustusta Las Vegasissa eCraftille.

 

eCraftin asiakkaat hyötyvät – Microsoftin Roadmap ja strateginen linja selville ennen muita

 

eCraftin asiakkaille Inner Circle -jäsenyys näyttäytyy entistä parempana tietoväylänä Microsoftin roadmapista Dynamics 365 -ratkaisuihin liittyen. eCraft pääsee verkoston kautta tapaamaan Microsoftin ylimpiä päättäjiä sekä tuotetiimien vetäjiä ja näin vaikuttamaan omalta osaltaan Microsoftin ratkaisustrategioihin ja tuotekehitykseen. eCraft pystyykin jatkossa jakamaan aiempaa parempaa tietoutta asiakkaiden ratkaisujen kehityssuunnista ennen muita.

Uudet teknologiat mullistavat asiakkaidemme toimialoja ja muuttavat bisneksien toimintalogiikkaa – me eCraftilla toimimme tämän muutoksen ytimessä digitalisoiden asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja ja luoden mahdollisuuksia kokonaan uudelle liiketoiminnalle. Tämä tunnustus osoittaa, että Microsoft näkee eCraftin yhtenä maailman parhaista Microsoftin liiketoimintaratkaisuiden toimittajista. Haluan kiittää asiakkaitamme luottamuksesta ja kaikkia eCraftilaisia kovasta työstä tämän saavutuksen eteen, iloitsee Matti Saastamoinen, eCraftin myyntijohtaja.

eCraft Oy Ab on IT- ja konsultointipalveluihin keskittynyt yritys, jonka palvelut kattavat niin yrityksen toiminnanohjauksen, asiakkuudenhallinnan, analytiikan ja raportoinnin sekä sovelluskehityksen ja infrapalvelut. eCraftilla työskentelee 280 asiantuntijaa, joiden osaamisessa yhdistyy asiakasymmärrys, uusin teknologia sekä dataosaaminen. Yritys on edelläkävijä Microsoft Dynamics -ratkaisuissa sekä johtava Adaptive- ja Qlik-konsultointitalo. Haluamme olla paitsi asiakkaidemme tulevaisuuden bisneksen mahdollistaja, mutta myös työpaikka, jossa panostetaan ihmisten osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin. eCraftilaisia työskentelee toimipisteissä pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Vaasassa, Turussa ja Malmössä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 31,7 miljoonaa euroa.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Matti Saastamoinen, myyntijohtaja

eCraft Oy Ab

Puh. 040 844 4562

matti.saastamoinen@ecraft.com