Back to All Events

Also Expo 2015

  • Tampere-talo 55 Yliopistonkatu 33870 Finland (map)

ALSO Expo on IT- ja kulutuselektroniikka-alan ammattilaisille suunnattu tapahtuma, joka vetää paikan päälle maan johtavat valmistajat ja laajimman asiakaskunnan.  Tänä vuonna paikan päälle odotetaan 1500 tärkeintä jälleenmyyjää ja näytteilleasettajaa.

ALSO Expo tarjoaa kävijöilleen niin hyötyä kuin huvia, joten päivän kattavan tietopaketin jälkeen illalla on luvassa uusiutunut ALSO Expo bilekattaus upeampana kuin koskaan aiemmin. Mitä tämä tarkoittaa – tule paikalle ja koe itse! Tänä vuonna ALSO Expo -tapahtuma järjestetään 8.10.2015 ja puitteet tapahtumalle tarjoaa Tampere-talo.

Tule vierailemaan eCraftin ständille Cloud Providers -messuosastolla.

***

Also Expo 2015 oli menestys. Kiitos kaikille ständillämme käyneille! Tunnelmia päivästä löydät muun muassa Twitter-tililtämme @ecraftoyab

Also Expo 2015
Earlier Event: September 24
Qlik User Group
Later Event: October 22
Adaptive Insights