Back to All Events

Qlik User Group

  • Hotel Kämp Pohjoisesplanadi 29 Helsinki Finland (map)
Qlik User Group

Ensimmäinen Qlik User Group tarjosi kuulijoille mielenkiintoisia puheenvuoroja.

Qlik User Group avasi syksyn 2015 osalta Business Insight -tapahtumasarjamme Hotel Kämpissä. Alta pääset lataamaan tapahtuman tiimoilta esiintyjien esitykset sekä pääset katsomaan tapahtuman tunnelmiin kuvien muodossa.

Tapahtuman Key Note pidettiin QlikTechin Donald Farmerin toimesta. Donald kävi esityksessään läpi monipuolisesti ja mielenkiintoisten esimerkkien kautta innovoinnin merkitystä yritystoiminnassa ja uuden luomisessa.

Qlikin maajohtaja Jarmo Rajala kertasi puolestaan Qlik Platformia ja sitä, miten ratkaisu vastaa nykypäivän tiedolla johtamisen haasteisiin. Erityisesti tuotiin esille se, miten platformin avulla voidaan tyydyttää yhä laajenevat käyttötarpeet sekä toisaalta alati kasvavat tiedon lähdejärjestelmähaasteet - hallitusti.

Tilaisuuden päätti mielenkiintoinen asiakaspuheenvuoro, jossa Kämp Groupin CIO Juhani Rajala kertasi heidän nopeasti muuttuvia tarpeitaan ja miten näitä on ratkottu tuoteperheen avulla. 

Vastaamme mielellämme tapahtuman tiimoilta esiin nousseisiin kysymyksiin. Yhteystietomme löydät täältä.

Tarvitsetko apua Qlikin käyttöönotossa? Tutustu ratkaisuihimme  täältä.

Donald Farmerin esitys Innovaatioista

Kämp Group CIO Juhani Rajalan esitys

Earlier Event: September 8
Piste Consulting Night
Later Event: October 8
Also Expo 2015