Back to All Events

Asiakassuhteiden hallintaa ja lisää myyntiä -aamiaistilaisuus

  • Vaasan ammattikorkeakoulu (Palosaari) 33, Rådhusgatan 31 Vasa (map)
Asiakassuhteiden hallintaa ja lisää myyntiä -aamiaistilaisuus

 

Hallitse asiakassuhteitasi ja myy enemmän -aamiaistilaisuus Vaasassa 8.3.2016
 

VAMK, eCraft ja Vaasan Yrittäjät järjestävät aamukahvitilaisuuden 8.3.2016 klo 8.00-10.00, jonka tavoitteena  on tutustuttaa yrittäjät mahdollisuuksiin hyötyä systemaattisesta tietojen keruusta ja asiakastyöstä. Tilaisuus on maksuton ja VAMK tarjoaa aamukahvit.


eCraftin puheenvuoro: Camilla Sellberg, Sales Executive/ Mårten Saarinen, CRM consultant


Älykäs myyntityö  - Näin myyt enemmän vuonna 2016
 

Ilman myyntiä et kasva. Mutta luukuttaminen kuoli jo vuosia sitten. Mitkä ovat älykkään myyntityön välineet kasvuyritykselle?

B2B-myyjän ajasta valtaosa kuluu nyt muualla kuin asiakastapaamisessa tai ratkaisuja laatiessa. Aikaa syövät liidinhankinta, soittorumba, ajomatkat, tietojen kirjaaminen, aikataulutus, myyntipalaverit, oman työn raportointi, taustaselvitysten tekeminen, toimiala-analyysit, tuotetietoon tutustuminen… lista on loputon. Älykäs myyntityö auttaa sinua automatisoimaan, analysoimaan ja jalostamaan liidinhankintaa. Tule paikalle kuulemaan ja keskustelemaan, miten oikeat työkalut auttavat sinua myymään enemmän samalla henkilömäärällä. Tiedossa on konkreettisia vinkkejä myyntisi kasvattamiseen, joten tule paikalla!
 

Lisätiedot & ilmoittautumiset tapahtumaan osoitteessa: http://bit.ly/1UALsnt

Tarvitsetko apua CRM-järjestelmän käyttöönotossa? Tutustu ratkaisuumme täältä.

 

Earlier Event: February 25
Business Flow Powered by Microsoft -seminar
Later Event: March 15
Adaptive Insights User Group Lunch