Back to All Events

Qlik User Group - Äärirajoille ja yli

  • Säterinportti 6 Linnoitustie Espoo, 02600 Finland (map)
Qlik User Group

Vuoden viimeisessä Business Insight -tapahtumassa haluamme tuoda sinulle konkreettisia esimerkkejä siitä, miten Qlik Senseä voi ja kannattaa hyödyntää johtamisen tukena perinteistä käyttöä laajemmin. Yleisten esitysten lisäksi sinulla on valittavana kaksi ohjelmalinjaa (liiketoiminnan johtaminen tai tekninen), joista voit valita sinulle kaikkein mielenkiintoisimmat esitykset.

Oikeiden esimerkkien kautta näytämme sinulle mm. miltä CXO –tason työpöytä näyttää tuloskommentointimahdollisuuksineen tarjoamiemme valmiiden Qlik Sense visualisointien avulla. Tuomme myös esille miten geopohjaista analytiikkaa voit käyttää oman liiketoimintasi ohjaamisessa.
 
Teknisessä linjassa taas kerromme miten Qlik kehitystä tehdään hallitusti ja arkkitehtuurista rakennetaan kestävä pohja liiketoiminnalle. Toisaalta haluamme myös tuoda extensioneiden käytön kehityksessä laajempaan käyttöön ja näytämme mitä mahdollisuuksia sillä saralla on tarjolla.

Tule mukaan aamupalatilaisuuteemme kuuntelemaan, miten voisitte ottaa Qlik kehityksessä seuraavan askeleen kohti äärirajoja – jopa yli. Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan, tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä


 

OHJELMA

8.30 - 9.00 Saapuminen, aamukahvi ja aamupala

9.00 - 9.10 Tervetulosanat
Rami Jahkonen, Partner, eCraft Business Insight 

9.10 - 9.40 Äärirajoille ja yli
Mitä eri mahdollisuuksia koko Qlik Platformin hyödyntämisellä voit tuoda liiketoiminnallesi. Minkälaisia mahdollisuuksia se tarjoaa kun uskaltaa rohkeasti ottaa seuraavia askeleita.

Linja 2: Tekniikka ja hallittu kehitys     

9.45 - 10.15 Qlik Sense kehityksen parhaan käytännöt
Nykyajan BI työkalut (Qlik Sense mukaan lukien) mahdollistavat erilaisten dashboardien ja analyysien rakentamisen helposti ja nopeasti. Esityksessä käymme läpi miten kehitystä tulisi tehdä Qlikillä mahdollistaen hallitun BI alustan rakentamisen ja liiketoimintaa parhaiten tukevan kokonaisuuden tekemisen - ei vain yksittäisiä ja irrallisia dashboardeja ja analyysejä.    

10.20 - 10.50 Qlik Sense Extensionit - pidemmälle meneviä raportointimahdollisuuksia
Mitä ovat Qlik Sense Extensionit ja miten niitä voi ja kannattaa hyödyntää. Mitä mahdollisuuksia tuovat kehittäjälle ja mitä tulee ottaa huomioon. Käymme läpi konkreettisia ideoita ja esimerkkejä extensioneiden osalta.    

Linja 1: Liiketoiminta ja johtamisen tukeminen 

9.45 - 10.15 Qlik Sense CXO Dashboard - liiketoiminnan kokonaiskuva
Käymme käytännön Qlik Sense johdon dashboardin kautta miten BI Extension Platformin elementtejä voidaan hyödyntää ylimmän johdon työkalun rakentamisessa. Demona Qlik Sense CXO Dashboard sisältäen mm. liiketoiminnan kokonaiskuvan, tuloskommenttien syöttämisen osana analysointia, taloushallinnon raportoinnin.                        

10.20 - 10.50 Geopohjainen analytiikka osaksi johtamista
Qlikin mahdollisuudet visualisoida dataa karttojen päällä ja tehdä edistyksellistä geoanalytiikka. Käytännön demojen ja esimerkkien kautta saat kuvan ja ideoita geopohjaisen analytiikan mahdollisuuksista liiketoimintaasi.

 

10.55 - 11.00 Loppuyhteenveto
Rami Jahkonen, Partner, eCraft Business Insight 

11.00 - 11.30 Keskustelua
Mahdollisuus jäädä keskustelemaan edustajiemme ja konsulttiemme kanssa. Tai erikseen voit varata henkilökohtaisen tapaamisen kiinnostuksen kohteisiisi liittyen.

Ilmoittaudu tästä