Back to All Events

TalentIT -rekrymessut

TalentIT-20th_banneri_828x315px_versio2.jpg


eCraft on mukana TalentIT -rekrytointitapahtumassa, joka kokoaa yhteen ICT-alan työnantajat ja digitaalisista palveluista ja ICT-alan laajoista mahdollisuuksista kiinnostuneet opiskelijat, tutkijat ja vastavalmistuneet. 

Tarjoamme opiskelijoille ja vastavalmistuville joustavasti osa-aikatöitä, trainee-ohjelmia sekä vakituisia töitä sovelluskehityksen, toiminnanohjauksen, asiakkuudenhallinnan sekä analytiikan ja business intelligencen parissa. 

TalentIT -rekrymessuilla haemme muun muassa näitä rooleja, tule kysymään lisää ständiltämme:

 

eCraft lyhyesti: 

eCraftilla työskentelee hieman alta 200 IT-alan asiantuntijaa, joiden roolit vaihtelevat konsultista sovelluskehittäjään, projektipäällikköön, myyjään, asiakkuusvastaavaan, UX-arkkitehtiin ja palvelumuotoilijaan. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Vaasassa, Tampereella ja Malmössä. Haemme jengiimme jatkuvasti uusia IT-alan superlupauksia. Meillä saat vastuuta & vapauksia sekä loistavan työyhteisön, jossa pääset vaikuttamaan itse firman virkistystoimintaan. Liity jengiin!

UX-arkkitehti Petteri ja Art Director Juho rekryävät TalentIT -messuilla tiimiinsä uusia kavereita. Haussa niin BI-konsultteja kuin devaajia. 

UX-arkkitehti Petteri ja Art Director Juho rekryävät TalentIT -messuilla tiimiinsä uusia kavereita. Haussa niin BI-konsultteja kuin devaajia.