Back to All Events

Kasvuyrittäjyys vuonna 2017

Kasvuyrittäjyys-webinaari-ecraft

Webinaari: Kasvuyrittäjyys vuonna 2017

9.3.2017/ klo 13.30-14.30


Miten mahdollistat yrityksesi kasvun vuonna 2017?

Kasvavat yritykset törmäävät usein samankaltaisiin kasvukipuihin. Ydinhenkilöiden vision ja draivin jalkautus kasvavalle henkilöstölle, oikeanlainen pääoman hoito sekä tekemisen systematiikan ja sen mittaamisen tuominen yrityskulttuuriin vaativat vahvaa muutosjohtamista sekä oikeanlaisia työkaluja.
 

Webinaarissamme kuulet käytännön vinkkejä niin kasvuyrittäjiltä itseltään kuin asiantuntijoiltamme, jotka ovat pitkän linjan yrittäjiä sekä muutosjohtamisen ja liiketoimintakonsultoinnin ammattilaisia.
 

Webinaarin agenda:

Round table -keskustelu: Kasvuyrittäjän yleisimmät kipupisteet sekä ratkaisukeinot. Asiantuntijamme jakavat vinkkejä ja tarinoitaan yleisimmistä kasvuyrityksien kehityskohdista. 

Kipupiste 1 Yrityksen tarinan luominen & viestintä
Kipupiste 2 Tekemisen fokusoiminen
Kipupiste 3 Ratkaisun tai palvelun skaalautuvuuden varmistaminen
Kipupiste 4 Ihmiset keskiöön
Kipupiste 5 Rahoituksen varmistaminen
Kipupiste 6 Prosessien jalkautus

 

Webinaarin asiantuntijat: 
 

Matti Tuominen, Partner, eCraft

eCraft on liiketoimintasi kilpailukyvyn vahvistamiseen erikoistunut IT- ja konsultointitalo. Olemme digitaalisen maailman neuvonantajia, konsultteja ja teknisiä toteuttajia. Autamme sinua johtamaan liiketoimintaasi paremmalla näkemyksellä.

Janne Mäkelä, Partner, Excedea

Janne Mäkelä on toiminut yrittäjänä, osakkaana sekä johtoryhmän tai hallituksen jäsenenä useissa yrityksissä PK-sektorista pörssilistattuihin yrityksiin. Janne on myös ollut perustamassa kasvuyrityksiin sijoittavaa rahastoa ja kerännyt itse noin 100 miljoonaa euroa rahoitusta eri kasvuhankkeisiin.

Jukka Saarikko, CEO, Revise

Revise on muutosjohtamiseen erikoistunut konsultointitalo. Autamme asiakkaitamme selvittämään millaisia muutoksia tarvitaan ja miten ne toteutetaan.

 

Kenelle webinaari on suunnattu:

Webinaari on suunnattu kaikille kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneille. 

 

Webinaariin ilmoittautuminen: 

Ilmoittaudu webinaariin klikkaamalla alla olevaa ilmoittaudu-linkkiä ja täyttämällä avautuvan ilmoittautumislomakkeen. Saat paluuviestillä vahvistuksen osallistumisestasi. Lähetämme sinulle ennen webinaaria linkin, jonka kautta pääset osallistumaan webinaariin.