Back to All Events

Data Driven Business 2017

  • Scandic Park 46 Mannerheimintie Helsinki, 00101 Finland (map)
Data Driven Business 2017

eCraft Referre on mukana kumppanina Tivin järjestämässä 
Data Driven Business 2017 -tapahtumassa. 

 

Data on rahan arvoista valuuttaa!

Nykyisen liiketoimintasi kehittämisessä suurin mahdollisuus on saatavilla olevan datan valtava määrä ja sen yhdistäminen useista eri lähteistä. Oikein hyödynnettynä oikea data tuo parempaa tuottoa, tehostettua toimintaa ja luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Miten yrityksesi valmistautuu kasvavaan datan määrään ja sen analysointiin liiketoimintaa hyödyntävällä tavalla? Kuinka data viedään koko organisaation käyttöön mahdollisimman nopeasti ja helppolukuisesti? Millainen yrityskulttuuri mahdollistaa data-vetoisen toiminnan?

Tapahtuman teemoina

  • Tiedolla johtaminen ja ennustava analytiikka
  • Datan liiketoiminnallisen hyödyn osoittaminen
  • Yrityskulttuurin muutoksen jalkauttaminen

 

WORKSHOP: Analytiikka ja koneäly – konkreettiset liiketoiminnan hyödyt

Koneoppimiseen perustuva analytiikka vie liiketoimintasi uudelle tasolle. Koneoppimiseen nojautuvat teknologiat ovat jo kaikkien saatavilla helposti. Niiden avulla on oikein käytettynä mahdollista saada nopeasti konkreettisia ja mitattavia liiketoimintahyötyjä. Olennainen osa ratkaisuja on tulosten visualisointi ja käytettävyys päätöksentekijälle. Workshopissa käydään keskustellen ja konkreettisten jo toteutettujen esimerkkien kautta läpi eri mahdollisuuksia. Workshopin jälkeen ymmärrät, miten sinä voit ottaa käytännössä seuraavan askeleen. 

Tarvitsetko lisätietoja tiedolla johtamisesta? Tutustu ratkaisuihimme täältä.

Tivin järjestämä Data Driven Business -tapahtuma kokoaa alan ammattilaiset verkostoitumaan ja kehittymään innovatiiviseen tapahtumapäivään 31.8.2017 Scandic Park -hotellille Helsinkiin. eCraft Referre on mukana kumppanina tapahtumassa.