Back to All Events

Business Insight Breakfast

Business Insight Breakfast: Datasta digitalisoituvan liiketoiminnan kilpailuetu

Torstaina 20.9.2018 klo 9.00-11.00 Helsingin keskustassa

businessinsightbreakfast.jpg

 

Hallittu tiedolla johtaminen on tänä päivänä yritysten menestyksen mahdollistaja. Parhaimmassa tapauksessa data ja sillä johtaminen johtaa esimerkiksi uusiin liiketoimintamalleihin, ylivoimaiseen asiakaskokemukseen ja sisäisien prosessien virtaviivaistamiseen. Pahimmassa tapauksessa dataa yritetään hyödyntää hallitsemattomasti ja vastoinkäymisiä aiheuttaen. Holiday Club Resortin Group CIO Kimmo Pelkonen tulee alustamaan päivää pohjautuen epäonnistumiseen, joka pysäytti, mutta auttoi löytämään väylän menestykseen hallitun tiedolla johtamisen kautta. Tule mukaan keskustelemaan ja oppimaan kanssamme.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Tapahtuman isännälle mika.pohjola@ecraft.com 31.8.2018 mennessä.