Back to All Events

SHAKING UP TECH

SHAKING UP TECH - 10.10.2019

Aalto-yliopisto, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT ja Tampereen yliopisto järjestävät 10.10.2019 Shaking up Tech -tapahtuman, jonka tavoitteena on innostaa lukiota käyviä nuoria naisia opiskelemaan tekniikan alaa lukion jälkeen. Shaking up Tech –tapahtuman toisena tavoitteena on myös ravistella ennakkoluuloja ja tarjota käytännön esimerkkejä teknillisestä alasta ja sen mahdollisuuksista vaikuttaa maailmaan.

eCraft on mukana tapahtumassa, sillä haluamme innostaa ja rohkaista nuoria naisia hakeutumaan tekniikan alalle. Tule moikkaamaan meitä ja oppimaan eCraftista ja uramahdollisuuksista meillä lisää!

Tekniikan alalla työskentelevät naiset avaavat tapahtuman kertomalla omista uristaan ja näkökulmistaan tekniikan alaan. Tapahtumassa on luvassa siis upeita puheenvuoroja ja ääneen pääsee mm. Linda Liukas, Essi Isohanni ja Laura Lares.

Kaikki puhujat löydät täältä: https://shakinguptech.com/tapahtuma/puhujat/

Lisää tapahtumasta: https://shakinguptech.com/

Shaking up tech.jpg