Back to All Events

Webinaari: Field Service -ratkaisu huoltoliiketoiminnan tarpeisiin

Webinaari: Field Service -ratkaisu huoltoliiketoiminnan tarpeisiin

Tiistaina 8.10.2019 klo 9.00 - 10.00

webinaari_Field Service 2.jpg

Tervetuloa webinaariimme, jossa syvennymme Microsoft Dynamics 365 Field Service -ratkaisun tarjoamiin mahdollisuuksiin huoltoliiketoiminnalle. Esittelemme webinaarissa ratkaisun ominaisuuksia ja niitä haasteita, joihin ratkaisu huoltoliiketoiminnassa vastaa.

Webinaarissa käydään Microsoft Dynamics 365 Field Service –ratkaisua sekä eCraftin Predictive Maintenance –ratkaisua läpi huoltoliiketoiminnan näkökulmasta sekä keskustellaan, miten modernia huolto-organisaatiota hallinnoidaan ja johdetaan hyödyntäen uusinta teknologiaa.

Kuulet webinaarissa konkreettisia ideoita, miten voit kehittää huoltoliiketoimintaasi ratkaisun avulla, kuten:

  • Huoltoresurssien käyttöasteen tehostaminen

  • Materiaalien kierron nopeuttaminen

  • Break-fix-mallista ennakoivan huollon malliin

Ratkaisun tarjoamien hyötyjen lisäksi kerromme, miten huoltotoimintoja voi tehostaa IoT:n (esineiden internet) sekä etähuollon mahdollistavien Dynamics 365 Remote Assist- ja HoloLens-laitteiden avulla.

Webinaari on tarkoitettu kenttähuollon ja palveluliiketoiminnan yritysten asiantuntijoille ja päättäjille.

Tervetuloa!

Earlier Event: October 2
AX-käyttäjäkerho
Later Event: October 10
SHAKING UP TECH