Back to All Events

Arrow IoT Summit

  • Scandic Helsinki Aviacongress Finland (map)

eCraft on kumppanina mukana Arrow IoT Summit -tapahtumassa, joka kokoaa yli 500 loppuasiakasta sekä IoT-teknologiakumppania. eCraft vetää päivän aikana myös workshoppeja teemalla “Reshaping the Field Service industry with IoT & AR/VR”.

Koko IoT-ekosysteemi saman katon alla

Arrow IoT Summit tuo yhteen yritykset, huippupuhujat ja asiantuntijat keskustelemaan ja kehittämään esineiden internetiä Suomessa. Tapahtuma tuo esille eri aloilta valikoitujen inspiroivien esimerkkien ja kokemusten lisäksi alan parhaat IoT-teknologiat ja tekijät. Tilaisuudessa kuullaan asiantuntijoiden näkemyksiä IoT:n ajankohtaisimmista trendeistä sekä kansainvälisiä keynote-puhujia. Mukana on myös ”start-up village”, jossa liiketoimintansa IoT:n avulla luoneet yritykset kertovat omista projekteistaan ja kokemuksistaan IoT-polulla. Tapahtuman yhteyteen on mahdollista sopia 1-to-1 tapaamisia Brella-verkostoitumispalvelun avulla.

Maksuton tapahtuma on tarkoitettu liiketoimintapäättäjille, kehitystoiminnan johtajille, sekä muille IoT:sta kiinnostuneille liike-elämän vaikuttajille.

eCraft vetämässä Connected Field Service & IoT -workshoppia

eCraft vetää päivän aikana workshoppeja tapahtumassa teemalla “Reshaping the Field Service industry with IoT & AR/VR” yhdessä Softabilityn kanssa.

Lisätietoja tapahtumasta löydät Arrow IoT Summit -tapahtuman sivuilta.

Later Event: September 10
600Minutes CFO