Back to All Events

Webinaari: Field Service -ratkaisu huoltoliiketoiminnan tarpeisiin

Webinaari: Field Service -ratkaisu huoltoliiketoiminnan tarpeisiin

Perjantaina 3.5.2019 klo 09:00-10:00

Tervetuloa webinaariimme, jossa syvennymme Microsoft Dynamics 365 Field Service -ratkaisun tarjoamiin mahdollisuuksiin huoltoliiketoiminnalle. Esittelemme webinaarissa ratkaisun ominaisuuksia ja niitä haasteita, joihin ratkaisu huoltoliiketoiminnassa vastaa.


Käsittelemme webinaarissa erityisesti D365 Field Service -ratkaisun hyödyntämien modernien teknologioiden tarjoamia mahdollisuuksia kenttäliiketoimintaan. Syvennymme webinaarissa erityisesti seuraaviin teknologioihin ja niiden käyttömahdollisuuksiin:

  • Predictive maintanence eli ennakoiva huolto:  Huoltamalla laitteiston ennakoivasti ja minimoimalla huoltoajat, voi myös minimoida tuotantokatkoksien aiheuttamat tuotannonmenetykset

  • Dynamics 365 Remote Assist ja HoloLens-laitteet: mahdollisuus ratkaista ongelmat etähuoltona entistä tehokkaammin työskentelemällä yhdessä eri sijainneista käsin

  • IoT eli esineiden internet:  miten huoltotoimintoja voi tehostaa IoT:n avulla? Esittelemme aihetta asiakastarinoiden kautta ja esittelemme samalla mahdollisuuksia testata IoT:n tarjoamia mahdollisuuksia käytännössä Customer Immersion Experiense Field Service Labissamme 

Näiden lisäksi perehdymme myös ratkaisuun sen tarjoamien hyötyjen kulmasta, kuten huoltoresurssien optimoinnin, huoltoteknikoiden työn tehostamisen, asiakkaiden tehokkaamman osallistamisen kulmalta. Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariimme!

Webinaari on tarkoitettu kenttähuollon ja palveluliiketoiminnan yritysten asiantuntijoille ja päättäjille.

ILMOITTAUTUMINEN WEBINAARIIN ON PÄÄTTYNYT!