Back to All Events

Webinaari: Raportointi ja Dynamics 365 Business Central (NAV)

Webinaari: Raportointi ja Dynamics 365 Business Central (NAV)

Torstaina 12.9.2019 klo 9.00 - 10.00

webinaari_raportointi.jpg

Tervetuloa maksuttomaan webinaariimme, jossa käymme läpi Dynamics 365 Business Central -järjestelmän raportointimahdollisuuksia.

Kerromme webinaarissa Business Central -järjestelmään sisältyvien perusraporttien lisäksi eCraftin asiantuntijoiden laatimista raportoinnin paketeista talouden, tuotannon, huollon ja projektinhallinnan tarpeisiin sekä suunnitteluun ja päätöksentekoon.

Power BI -ratkaisulla laadittuihin raportointipaketteihin sisältyvät templatet helpottavat yritysten raporttien tekemistä sekä varmistavat datan eheyden. Kattavat raporttipaketit antavat mahdollisuudet laajentaa ja tarkentaa yrityksen ERP-järjestelmässä oleviin tietoihin perustuvaa raportointia erilaisten tarpeiden mukaan.

eCraftin Dynamics 365 Business Central -järjestelmän raporttipaketit:

• Taloudet raportit

• Tuotannon raportit

• Huollon raportit

• Projektinhallinnan raportit

Kattava liiketoimintatietojen raportointi ja analysointi tukevat yrityksen johdon päätöksentekoa ja strategista suunnittelua. Järjestelmällisen ja ajantasaisen raportoinnin avulla yritykset saavat entistä kattavampaa ja relevantimpaa tietoa toiminnastaan, mikä helpottaa yrityksen operatiivisissa tehtävissä työskentelevien päättäjien työtä sekä mahdollistaa tiedon paremman hyödyntämisen läpi koko organisaation ja siten myös paremman liiketoiminnan suunnittelun, ennustamisen ja päätöksenteon.

Liiketoimintatiedon hallinnan tavoite on kerätä yrityksen johtamiseen ja toimintaan tarvittava tieto, käsitellä ja jalostaa se, jakaa se oikeille henkilöille ja seurata sen vaikuttavuutta. Raportoinnin tarkoitus on tuottaa tietoa oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan, oikeassa muodossa.

Kattavan raportoinnin hyödyt:

• Tiedot helposti haettavissa, nähtävillä ja analysoitavissa

• Reaaliaikaisten tietojen läpinäkyvyys läpi koko organisaation

• Ajantasaiset tiedot päivittäisen toiminnan seuraamiseen ja ohjaamiseen

• Ajantasaiset tiedot tulevaisuuden ennustamiseen ja päätöksenteon tueksi

Webinaarissa raotamme myös tulevaisuuden raportoinnin suuntaa ja mahdollisuuksia – sitä, mihin suuntaan raportointi tulee kehittymään ja mitä mahdollisuuksia moderni teknologia, kuten esimerkiksi tekoäly voi raportoinnille antaa.

Webinaari on tarkoitettu erityisesti yritysten raportointia tekeville asiantuntijoille, operatiivisissa tehtävissä työskenteleville päättäjille sekä yritysjohdolle.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt!

Earlier Event: September 10
600Minutes CFO