Dynamics 365 -arkkitehti


Haemme kasvavaan joukkoomme nyt innovatiivista ja idearikasta Microsoft Dynamics 365 -arkkitehtia.

 

Me olemme suomalainen tietojärjestelmiä ketterästi rakentava IT- ja konsultointitalo. Helpotamme asiakkaidemme arkea etsimällä ja rakentamalla heille sopivia liiketoimintajärjestelmiä ja -prosesseja sekä sovelluksia. Toisin sanoen, We create less software. 

Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Vaasassa, Tampereella sekä Malmössä ja meillä työskentelee 190 voitonjanoista ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet CRM-, ERP- ja BI-liiketoimintaan, sovelluskehitykseen sekä infrapalveluihin. Luomme intuitiivisia ja käytettäviä applikaatioita sekä järjestelmiä niin vanhojen järjestelmien päälle kuin niiden ympärille. Korvaamme mielellämme myös vanhan järjestelmän uudella pilvipalvelulla. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat muun muassa Niemi Palvelut, Vaasan, Valio ja Cargotec.

Olemme Microsoftin strateginen kumppani ja kuulumme harvoina kumppaneina maailmassa Microsoftin Preview-ohjelmaan, jonka kautta pääsemme uusimpiin lanseerauksiin käsiksi jo niiden kehitysvaiheessa. eCraft oli tänä vuonna yhtenä kolmesta valitusta kumppanista ehdolla vuoden Länsi-Euroopan Microsoft-kumppaniksi.

Tämä on intohimomme: Less complicated software, more awesome software.

Etsimme nyt Espooseen tai Tampereelle Dynamics 365 -arkkitehtia kehittämään uutta ratkaisutarjoomaamme. Työskentelet CRM-, ERP- ja asiakasprojekteissa hyödyntäen uusimpia Dynamics-versioita ja teknologioita. Katsot vahvasti tulevaisuuteen ja et pidä  mitään teknisesti mahdottomana, kaikkea ei vain ole järkevää toteuttaa. Et hiihdä muiden perässä vaan palat halusta luoda uusia innovaatioita ja asiakkaidemme liiketoimintaa digitalisoivia ratkaisuja.

Työnkuvassasi korostuvat niin kokonaisuuksien hahmottaminen, ongelmanratkaisukyky kuin sovelluskehitystaidot. Ymmärrät myös asiakkaidemme liiketoimintaa, heidän prosessejaan sekä uusinta teknologiaa. Toiminnanohjausjärjestelmät ovat sinulle tuttuja ja olet työskennellyt Microsoft Dynamics-  tuoteperheen parissa entuudestaan. Sovit porukkaamme, sillä olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, joka osaa kantaa vastuuta.

Jos haluat tietää millaisessa joukossa eCraftilla työskentelisit, tsekkaa esim. tämä fiilistely viime kesän LAN Partyista: 

 

Mitä tarjoamme?

 • Paikkaa tuotekehityksen kärjessä, jossa kehität täysin uudenlaisia IT-ratkaisuja
 • Idearikasta työympäristöä sekä mukavaa tiimiä
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Joustavan työympäristön
 • Vastuuta ja vapauksia
 • Hauskanpitoa
 • Laajat vaikutusmahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen

 

Mitä arvostamme:

 • Vahvaa Microsoft Dynamics-osaamista
 • Ongelmanratkaisukykyä
 • Mikään ei ole teknisesti mahdotonta-asennetta
 • Idearikkautta ja innovatiivisuutta

 

Plussaa saat:

 • O365 -osaamisesta
 • .NET/JavaScript/Web-kehitysosaamisesta
 • Azure, Machine Learning- ja IoT-kokemuksesta
 • Power BI-osaamisesta

 

Lisätiedot: 
 

Työsuhde: Vakituinen

Toimipaikka: Espoo tai Tampere

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja paikasta antaa eCraftin CIO Petri Räsänen, puh. 044 3500864.

 

Etumme