Microsoft Dynamics NAV-konsultti

 

Haemme kasvavaan joukkoomme nyt lahjakasta NAV-konsulttia. 

 

eCraft on suomalainen tietojärjestelmiä ketterästi toteuttava IT- ja konsultointitalo. Helpotamme asiakkaidemme arkea etsimällä ja toteuttamalla heille sopivia liiketoimintajärjestelmiä ja -prosesseja. Toisin sanoen, We create less software
 

Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Vaasassa sekä Malmössä ja meillä työskentelee 160 voitonjanoista ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet ERP-, CRM- ja BI-liiketoimintaan, sovelluskehitykseen sekä infrapalveluihin. Luomme intuitiivisia ja käytettäviä sovelluksia sekä järjestelmiä niin vanhojen järjestelmien päälle kuin niiden ympärille. Korvaamme mielellämme myös vanhan järjestelmän uudella pilvipalvelulla. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat muun muassa Niemi Palvelut, Vaasan, Valio ja Cargotec.
 

Olemme Microsoftin strateginen kumppani ja kuulumme harvoina kumppaneina maailmassa Microsoftin Preview-ohjelmaan, jonka kautta pääsemme uusimpiin lanseerauksiin käsiksi jo niiden kehitysvaiheessa. eCraft oli viime vuonna yhtenä kolmesta valitusta kumppanista ehdolla vuoden Länsi-Euroopan Microsoft-kumppaniksi.
 

Tämä on intohimomme: Less complicated software, more awesome software!


Etsimme nyt Dynamics 365-yksikköömme Espooseen tai Vaasaan Microsoft Dynamics NAV-konsulttia. Tulet meillä työskentelemään NAV-asiakasprojekteissa ja -tukitehtävissä.  Työtehtäviisi kuuluu NAV-järjestelmien määrittely, toteuttaminen, koulutus ja presales sekä asiakkaiden jatkuva tukeminen.
 

Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissa useilla eri toimialoilla ja saat loistavan tilaisuuden kehittää uraasi huippuosaajien parissa! Työnkuvassasi korostuvat järjestelmäosaamisen lisäksi myös vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukyky.
 

Toiminnanohjausjärjestelmät ovat sinulle tuttuja ja olet työskennellyt Microsoft Dynamics NAVin parissa entuudestaan. Hallitset ainakin NAV:n myynnin, oston ja varastoinnin ja mielellään myös joko tuotannon, huollon tai projektitoiminnallisuuden. Sinulta löytyy vankkaa halua oppia lisää ja edetä urallasi. Sovit porukkaamme, sillä olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, joka osaa kantaa vastuuta.


Mitä tarjoamme:
 

 • Mielenkiintoisia projekteja ja haastavia tehtäviä
 • Idearikasta työympäristöä sekä mukavaa tiimiä
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Joustavan työympäristön uusissa toimistotiloissa
 • Vastuuta ja vapauksia
 • Hauskanpitoa
 • Laajat vaikutusmahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen
   

Mitä arvostamme:
 

 • Microsoft Dynamics NAV -konsultointikokemusta
 • Ymmärrystä asiakkaidemme liiketoimintaprosesseista
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.
 • Ongelmanratkaisukykyä
 • Tiimityöskentelyasennetta

 

Työsuhde: Vakituinen

Toimipaikka: Espoo tai Vaasa

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä, joten toimi nopeasti.

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja paikasta antaa Maria Hintikka (Director, Dynamics 365)maria.hintikka@ecraft.com, puh. 0400 646 070.